Az első mondatodban lehet a nagy igazság...
:)
Én is ebben bízom, no meg az elmúlt nyócév lemaradásában..
2011.07.01-körül tartottunk ugyanitt.
Ma már 30K-körül kellene lennünk..
Nem vagyok hajlandó kiszálni itt, pedig már 2 éve hallgatom a "szakértőktől", hogy mekkora barom vagyok...
Valószínű nem azért vettek ma is 4 milliárdos forgalommal mert a büfik szeretnének itt beragadni. Az biztos hogy ha átviszi a 20000-et akkor lehet jó időre elköszönünk az egyessel kezdődő árfolyamtól. Én mindenesetre ma kiszálltam 19880-on. A pár nappal ezelőtti hisztim, hogy gyenge a mol úgy látszik meghallgatatott. További jó kereskedést mindenkinek, akinek van még a pucájában vér hogy tartja.
Elesen felfele kunkorodasa tarthat tovabb: a kek csatornabol felfele kitort.
A folytatas?
-vagy a lila csatornaban nagyon meredeken;
-vagy most picit tulfutva, parnapos kis korreciot csinal, es a laposabban emelkedo zold-ben halad tovabb.
Mostanaban a legjobb bull szakaszban latszik emelkedni.
kicsit majd holnap gondolom lehet sápadozni, de kitartok, kelleni fog 1-2 próbálkozás a 20k átviteléhez, sőt, nyilván visszateszt is lesz, de f.szom se ugrál, nagy kilengésre nem számítok, a kicsi letrédelése érdekében meg nem kockáztatom, hogy aztán esetleg kiszállva nézzem a távolodó molt, mert lemaradtam az új beszállóról. volt már ilyen.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.