Ja èrtem.Bàr èn is azok között voltam akik ùgy gondoltàk te ezt nem tudod abbahagyni.:-) de nem lett igazam..Règòta olvasom a topicot.Amit sz.tem nem jòl csinàltàl h ki be ugràltàl.Bevàsàrolni, kezekre ràülni! Nekem bejött.Bàr tudom pluszban ès ez a lènyeg!!
nézd nekem többet jelent sokkal h be tudtam tartani h 18500 felett nem kereskedek vele illetve 18 felett, nekem ez nagyon-nagyon sokat jelent....nyilván láttam én is h elvihetik eddig, de betartottam a szabályom és büszke vagyok rá h sikerült....én itt már nem kereskedem semmilyen részvénnyel ezen a szinten, ez a szabályom, igazából 17-18 között gondolkodnék el, de ott is neccesen, nincs okom panaszra az összes idei össz portfólió céláram bőven teljesült és pl sokaknak válaszoltam itt hitelesen h nem vagyok függő, mert páran voltak olyan bátrak és ilyesmire célozgattak az évek során, én mindig írtam is és tudtam is h nem vagyok az.
Hàt nagyon nem nyugtattal meg, de azert köszi! Èn rizikòzok..tartom!Ez van bennem: Otp vissza se nèz ùgy megy!Lehet a Mol is hasonlòra kèszül ès lemaradunk, mint szegèny balu..Olaj tàmogatja!Ha 2 èvig tudott lefele menni akkor fel is kell ha lassabban is.Kitartàs! Sok sikert!
Nem tudok én semmivel se többet mint a többiek, csak esetleg jobban ráérek meg megedződtek az idegeim a nagy beragadás idején. Én a grafikont vagy öt évre visszamenőleg nézem és látom felfelé a teret. Persze simán jöhet addig pár k korrekció, úgyhogy kezdek figyelni.
Szia Pali! Te hogy làtod? Meddig èrdemes ezt tartani? Van nekem is kb arròl a szintröl mint neked! Azt mondtàk tèged kèrdezzelek mert nagyon kèpbe vagy!!
Ebből a hajrából kimaradtam, sajna, az utóbbi napokban csak ritkán tudok ránézni. Sebaj, eddig is volt rajta +. Kezdtem átcuccolni ricsibe és nypmdába, azok is jól muzsikálnak.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.