én is kiszálltam még 19050-en ( a két napos +900-at nem sajnálom, amit "megkereshettem volna; pedig kb.600 db-nál nem kis summa lett vóóóóna)
én is "ökölszabályt " tartottam--19 felett eladom és ülök a seggemen és várok....
szal kp hegyeken--mit hegyeken, bolygókon-- ülök és nemsokááá várom szeretett shor(t)s-társaim tevékenységét..
:)
OTP is ugrott hasonló okok miatt...
ez a BUX szint nekem máááá nagyon orosz( mondta Belushi a Vörös Zsaruban)
:)
szia, világjáró emberként szeretnélek megnyugtatni, hogy a villanyautó a bolygó túlnyomó részén nem manapság meg nem is 1-2 évtizeden belül fog elterjedni :) Nem is kell hozzá a kalaháriig menni vagy szibériába, elég, ha visszagondolok, hogy mit kezdtem volna pl. a nyáron nevada-alsón egy villanyautóval amikor órákat mentünk olyan utakon, amik vonalzóval voltak kihúzva és kb. óránként volt mellette egy villódzó fénycsöves kávézó-palacsintázó, ha volt egyáltalán benzinkút, akkor tudod, az a retro fajta, amiről mindenki azt hiszi, hogy csak filmeken létezik már. és az a fejlett usa, ázsiában vagy afrikában sok helyen uborkásüvegből árulják a benzint. na mindegy, hosszú voltam, a lényeg az, hogy szerintem még néhány évig kereskedhetünk mollal :))
Emlékszem Rád...:) Gratulálok, örülök neki, látod, megérte kitartani, de jóóó....:) ajándékozd meg magad valamivel amit szeretsz, megérdemled...:) minden jó ha a vége jó...:)
Szia Balu!
Moltalan lettem :))) eladtam a 4 éve féltve örzött mollimat. némi nyereségem is lett plussz az osztik. ha betétben lett volna nem "keresek" ennyit. ámen. egy ideig biztos nem jövök.
mindegy csak olaj legyen...:D
átértem, de mert az olajat olcsónak ítéltem szemben a mollal, sztem a mostani hernádis, inás mol max 18-19 ér, ez a véleményem
nem vagy függő balu, letetted a sört és áttértél borra, akarom mondani olajra:):)
speciel számomra nem okoz problémát, hogy legalább 10 éve tőzsde függő lettem, hobby, szórakozás, (és még némi nyereség is van), de azért, ha nem kereskedek egy nap még nem remeg a kezem:):)
3 ève! Ès te most nagyon nem fogsz velem egyetèrteni!:-) mind 1 màr többször bejött!2 hónapja vettem telot, az is èrik... türelem! A ki be ugràlàst sz.tem nagyon èrezni kell + 1 rakàs szerencse
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.