Én még várok......a félelem falán mászok fel minden pillanatban félve a leeséstől...de ha a hullám menni akar akkor megyek vele....szóval figyelek ezerrel...
Én nem látok túl nagy kockázatot a MOL tartásában. Emelkedő olajárak, csökkenő társasági adó, az állami csomag bekerülésének áráig fel kell menni a választások előtt, jó osztalékhozam, az országkockázat is csökkenő pályán van, stb. Ezek fundásan támogatják az árfolyamot. Régóta az a véleményem, hogy a 20K árfolyam szinte szükségszerű. Mostanra már feljebb toltam a várakozásomat, de nem merem le se írni, hogy mennyire, mert úgysem hiszi el itt senki. Nekem is van egy jelentősebb csomagom, bár nem olyan régről. Tartani!!!
Sziasztok!2013 ban vettem molt 14.7-15k ig.Azóta tartom.Mi a vèlemènyetek meddig mehet, ha olaj mèg emelkedik 2017 ben!Ugy èrzem nem most kell eladni, de egy nagy esèst màr szivesebben kihagynèk....volt benne rèszem bőven..
Szerintem a Trump-rallyban a bankok vilagszerte majdnem lediszkontaltak az egesz kamatemelkedesbol szarmazo 2017 evre varhato plusz-profitot, a kb. +25 XLF rallyval az utolso 4 honapban.
OTP nem is ment veluk egyaltalan nov. 8 ota...vajon miert?
Ehhez kepest az Olaj fundasan (OPEC ) es TA alapon is bull.
A MOL-ban praktikusan egesz evben bull vagyok. Es 2017-ben valoszinuleg MOLban kis "csodat" latunk. Meg gyorsulhat is az emelkedes.
TA alapon biztosan erosebb MOL.
Az bili-alom euforias elkepzeles berlinitol, hogy majd OTP bevasarol Balkanon, aztan akkor +40% lesz a profitnovekedes, meg +30% a rally. Ehhez kepest a realitas az, hogy egy fillernyi plusz penz nem megy OTP-be 5 hete, es a volumen esik.
A HUF is gyengul, az is eros ellenszel: ki akarna USD-t HUF-ra valtani? De olaj most jobb az USD-nel is.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.