teloval én ugyanígy vagyok mintha nem is lenne, a tőzsdén összességében csak azzal van mínuszom, meg bux hatival, de azt 2011 óta nem is csinálom...minden más termékkel plusszos vagyok...nincs is kedvem kereskedni vele....
Sok sikert kívánok Nektek a Molly nevű úri hölgyhöz!Időnként még gondolok rá,de hiányát lassan megszokom.Ma olajshort certiben fogtam egy kört.SP-t is shortolom 2203-tól.Van még egy kis aranyam is 1207 dodótól.DAX-ban is shortban ülök 10760-tól.
Azért olvaslak tovább Benneteket és őszintén örülök a sikereteiknek!Go Mollyka!
:-)
van ez így néha
telekommal voltam így kb.15 éve,hogy rohadjon meg
azóta nem piszkáltam bottal sem
sok szerencsét a jövőben
Mindannyiunknak, itt a fórumon
go molly :-)
Csak nem jókor szálltam be, amúgy igazad van ez csak egy vélemény tőlem és elég részre hajló is, de volt otp-m akkor bezzeg esett és senki nem jósolt neki nagy jövőt, akkor szálltam át molba, mert elég stabil részvény volt, na konkrétan azóta a mol szinte esett az otp meg emelkedett, tudom stoplost meg hasonló okosságok, de nem volt "szerencsém", ennyi.Most meg azért bosszankodom, mert az otp Túl értékelt, de nagyon, miért nem a mollal van ez, de ez csak egy vélemény, úgy ahogy mindenki leírja ide a véleményét, ha nem tetszik akkor ne olvasd el vagy ne reagálj rá.Ennyi..
Az mas kerdes, hogy eleg csuf a chart. Ha leszurna 18000 ala, pontosabban juli 26, 17895 top ala, akkor mar atfedes lenne mindenhol; es az mar a bull kinyaffanasat jelezne.
De most meg annak van jobb eselye, hogy az Olaj emelkedik tovabb; es ha attorne az 52 USD ellenallason, akkor onnan MOL is stabilabb emelkedesbe kerulhet.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.