Nekem is az a bajom, hogy 150-170 pontért nekem nem éri meg ezen a szinten. Nálam 4 számjegyű szokott lenni a nyereség (csak nagyritkán 5 számjegyű). Osztiból szokott 5 számjegyű jönni:-)
itt vagyok fiúk, lányok...:) én 18-on nem játszom helyette olajozom tegnap 18100 alatt vettem volna, jó is lett volna, de nem láttam....már baluzni sem éri meg ilyen árfolyamnál...:) csak acceptnek, neki mindig...:) az idei adód elfogadnám nyerőnek accept...:D
Ismét saját részvényeket vett a MOL!!!
356899 darabot vett vissza a MOL az ING-től.
A többit tovább görgette.
Ezért ha mondjuk 600 Ft lesz az oszti akkor 2 Ft-tal több jut majd egy részvényre.
Ma nem tudtam folyamatosan figyelni. Nem vettem, 300 alá gondoltam ,hogy lenéz, valahol ott vettem volna. Nem vesztettem semmit, hogy kihagytam a mai napot.
Eddig 325 megtartotta, kétszer visszapattant róla. Kérdés, tudja-e a továbbiakban is tartani. (Mint a szellentés, az ember tartja, amíg bírja.) Mintha óvatos eladó öntögetné, mikor megjön a vevői kedv, engedi egy kicsit fel, azután újra öntögeti.
szánalmas a mozgás... csorog vissza a sávozós pályára... gyakorlatilag már csak úgy lehet "játszani", hogy 100 pontonként van pakkod... éppen most mérlegelem ezt a lehetőséget...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.