MOl szerintem 3 napja kesz volt a korrekciojaval. Es ujra indul fel; a celarak nalam maradtak a regiek.
Egyelore Olajban 61-69 koruli target arat latok realisnak a most indult olajos rally vegere. Annak a MOL kilatasaira jol kellene hasson.
Hogyan?
Amikor 2015 apr-maj kornyeken Olaj emelkedett 10 pontot 52->62 USD, ( mint ahogy most is ekkoranak varom), akkor MOL kozel 2500 pontot emelkedett.
Most 18.000 korul indult, szoval vakon 20.000-20.500 volna a fundasan projekcio. Am, a keplet miatt talan nem lesz ennyi. De azert ugy 1000-1500 pont benne van (ha 69 USD lesz WTI, akkor tobb, talan 2000),
ami ahhoz kell, hogy elerje azt a TA alapjan is projetalt 19.500 koruli, par szaz pontos target savot.
Lasd a okt.10 es dec.1 MOL chartokat. Nem rakom fel ujra.
Egyelore MOL bull. En tartanam.
árfolyamot figyeljétek fiúk, a mínuszoló csak mínuszoljon nyugodtan és nézheti ezzel párhuzamosan a mínuszos számláját is.... ez így van rendjén !
:D:D:D
nem én mínuszolok, :))
én csípem Acceptet, bírom a stílusát, nagyon közel áll hozzám, Ő sem hosszútávú befektető, mint én talán annyi különbséggel, hogy én sávosan kereskedek,lefele fél % nál veszek, felfelé, pedig 1 % felett már adok, nekem ez vált be :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.