09:08 | Megindult a termelés a Mol északi-tengeri mezőjén
"Molnál új megközelítést kapott a kutatás-termelés, nem a kitermelt hordón van a hangsúly a jövőben, hanem az egy hordóra vetített eredményen, a jövedelmezőségen, illetve azon, hogy alacsony, 30-35 dollár körüli árkörnyezetben is önfinanszírozó legyen az üzletág cash flow alapon. Az előrejelzett 15 dolláros termelési költség is ez utóbbi mellett szól, mely mértékét tekintve igen impresszív, az Északi-Tenger Egyesült Királysághoz tartozó részén ugyanis még tavaly becslések szerint 25 dollár felett volt átlagosan a hordónkénti működtetési költség. "
Az Erste WTI Olaj 2016 DEC megnevezésű certifikát utolsó kereskedési napja 2016.11.14-e. Ha aznap tőzsdezárásig nem értékesíti az értékpapírt, akkor a 2016.11.18-án érvényes árfolyammal kerül megállapításra a záróára a terméknek és ezen az árfolyamon kerül elszámolásra és jóváírásra az értékpapaírszámlán, kb. 2 héttel a lejáratot követően.
Lejáró certifikát esetén a lejárat napján amerikai (keleti) idő szerinti 14:30-as WTI árfolyam lesz a mérvadó.
Megnéztem neked 45.53 volt ma sokkal jobban fogsz így járni mintha hétfőn zártad volna, bár ez attól függ h hol vetted
off
bluebalu kérlek segíts.
Figyelmetlen voltam és bent maradt 90 Erste WTI Olaj 2016 DEC és lejárt, most ilyenkor mi a helyzet? Buktam a pénzt?
Köszi
on
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.