esély mindenre mindig van...én nagyon sokat szívtam mollal, teloval....ennek ellenére mélyen hiszek bent h megindul a mol....az is egy forgatókönyv pl h osztivágás után nem esik vissza....
Már én sem bízom a papírban 2014 január óta áll a pénzem benne. Kisebb csomagokat vettem folyamatosan ahogy esett kb 12800 az átlagom. Hihetetlen , hogy csak esik és esik. 14 000 körül van az első nagyobb csomagom. Mindenki azt mondta ,hogy nagyon jó vétel.
Aztán leesett 13 000-re. Ott is vettem. Még jobb vétel... Na persze.
Jött a 11 400 ott is vettem ennél lentebb már nincs. Mégis 10 600 na ott már nem votl pénzem venni...
Most megint vettem 11 800 körül. Múlt héten nem adtam el 12 400-on az egészet, mondván msotmár csak felfele mehet. Erre visszaesik
Szerintetek van esély arra, hogy valaha is újra 13 000 körül lesz? Én már nem tudom mi lesz....
Csak a határidősekre. Az volt az MNB közleményében, hogy a nyitott pozikat kell zárniuk. A rv, az ebből a szempontból olyan, mint a számlapénz. Nem kell eladniuk.
mondjuk a csalódást megértem , a részvény gyakorlatilag 27hónapja esik, megöl minden reményt,de én ettől függetlenül sem temetném
a felminősítés pedig gazdasági tények alapján megy, simán megléphetik/meglépik,egy dolog ami ellenünk van az pedig a politikai vezetésünk, ha másért nem is akkor emiatt próbálnak majd nyomás alatt tartani bennünket
Én megnéztem, mit kell látnom, hogy szünetel a tevékenységük?
Figyelj, most kontrázok: Te meg keresd meg az MNB azon határozatát, melyben engedélyezi a kereskedést 26-tól FELTÉTELESEN a BC-nek, de csak abból a célból, hogy zárja az összes nyitott pozit. Többen, többször leírtuk már ezt itt az elmúlt napokban. Ettől még a BC nem kereskedhet, nem fogadhat ügyfél megbízást, tehát jogos a honlapon a szöveg.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.