Ritkán írok fórumra, de annyit azért szeretnék megemlíteni, hogy a Gulf Keystone történet és a várhatóan áprilisi szlovák döntés nagyon sokat változtathat az árfolyamon. Sokat erősödne a Mol csoport a plusz kitermeléssel és a szlovák atomerőművekkel ami kellemes meglepetéssel szolgálhat a longosok számára! Vladimir Vladimirovics által elejtett pár szó (Szibériai kitermelési lehetőség) pedig ki tudja mit jelent a jövőben.Ezek azok a dolgot amik simán felülírhatnak bármilyen TA-t.
A Brent több mint 5%-ot, a WTI pedig mintegy 3,6 százalékot drágult a tegnap esti órákra miután a szaúdi olaj miniszter szerint már stabilizálódnak az árak és élénkül a kereslet a nyersolaj iránt. Az olaj árfolyama annak ellenére emelkedett, hogy az EIA friss heti adatai szerint az amerikai olajtartalékok 8,4 millió hordóval, új rekordra emelkedtek a múlt héten.
Az otp forecast topikban polemizaltunk egy kicsit a molrol hogy impulziv vagy korrektiv... akinek van kedve visszaolvashatja tegnapelott volt ha jol emlekszem.
Szoval konyhaelli alapon szerintem a tegnapi lehetett csucs, es korrekciot varnek. Ha nem jol szamozunk es korrektiv a szerkezet akkor is csak akkor uj aljat. En az elsot tartom valoszinubbnek es 11800-12000 zonaba varnam vissza.
Ha nem a tegnapi volt a csucs akkor sem lehet sok mar benne, max 12600. Szerintem.
A magam reszerol orulnek egy korrekcionak mert akkor mehetne tovabb fel. Ha nem lesz korr akkor megint csak oldalazunk ami senkinek se jo accepten kivul :-) A korr ellen szol hogy akkor sokan fel tudnanak szallni a vonatra...
12400-nál, emelkedő háromszög, Elliot céláráról lefordult, elsőre.
Naposon Shooting Star, pozíciója, kanóc-test arányai rendben, így elég vészjósló.
Bexarni nem kell, ha sikerül kiforgatni a Gulf Keystone-t a vagyonkájából, szorult helyzetét kihasználva, akkor 12,700-al tölti a rést másnap.
Én felfüggesztésre, vagy záró utáni bejelentésre számítok. Pakkom tartva.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.