Valószínűleg félreérted a topik lényegét: vannak itt "játékoskedvű" fórumtársak akik szívesen tippelnek, próbálnak TA szerint mozgásokat, árfolyamot megjósolni és szakirányú infókat megdumálni... és persze van(nak) megmondó(k) is... na meg a kedvencem az "elektromos autó" kommentelő(k)...
a tényleges éves nyerő, a befektetett tőke, tehát ami a fórumtárs személyes pénzügyi helyzetére vonatkozik - tisztán magánügy !
valószínűleg tapasztaltabb vagyok, igen, ezért tőlem soha nem fogsz olyat olvasni, hogy hány forint lesz az alja, meg mennyi a teteje. meg mikor lépi át a 12k-t, ma, vagy csak hétfőn stb.
mert tudom, hogy ezt senki nem tudhatja, max beírja, és ha bejön, büszkén hirdeti, ha meg nem, akkor csendben marad...
valószínűleg tapasztaltabb vagyok, igen, ezért tőlem soha nem fogsz olyat olvasni, hogy hány forint lesz az alja, meg mennyi a teteje. meg mikor lépi át a 12k-t, ma, vagy csak hétfőn stb.
mert tudom, hogy ezt senki nem tudhatja, max beírja, és ha bejön, büszkén hirdeti, ha meg nem, akkor csendben marad...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.