50-100 db-os pakkal játszom ... csak pár ezer alapesetben, 50-100 pontos nyerőnél 10K is lehet... - ennél többet nem vagyok hajlandó napi bohóckodásra felrakni ...
Szerintem is látszik, hogy mutyi van. Viszont az biztos, hogy előbb-utóbb lesz Ina megoldás és felminősítés is, csak győzzük kivárni.
Én kereskedtem a leminősítés előtt viszonylag szép haszonnal bux indexkövető certivel stop nélkül, majd a leminősítésre beragadtam, mint állat, de úgy döntöttem, hogy nem adom el 25-35 %-os veszteséggel, hanem kivárom, míg felminősítenek, addig meg kizárom a tudatomból azt a csomagot. Mol-ból az utóbbi fél évben vásároltam 12.055-től lefelé, és most ezzel kapcsolatosan is hasonlóan gondolkodom: látszik, hogy szándékosan le van nyomva, de előbb-utóbb felmegy, csak kérdés, hogy ez 2 hónap, vagy 3 év...
Szerencsémre nekem nem konyhapénz/hitel, hanem tbsz/nyesz számlák, szóval ráérek.
Szerintem is látszik, hogy mutyi van. Viszont az biztos, hogy előbb-utóbb lesz Ina megoldás és felminősítés is, csak győzzük kivárni.
Én kereskedtem a leminősítés előtt viszonylag szép haszonnal bux indexkövető certivel stop nélkül, majd a leminősítésre beragadtam, mint állat, de úgy döntöttem, hogy nem adom el 25-35 %-os veszteséggel, hanem kivárom, míg felminősítenek, addig meg kizárom a tudatomból azt a csomagot. Mol-ból az utóbbi fél évben vásároltam 12.055-től lefelé, és most ezzel kapcsolatosan is hasonlóan gondolkodom: látszik, hogy szándékosan le van nyomva, de előbb-utóbb felmegy, csak kérdés, hogy ez 2 hónap, vagy 3 év...
Szerencsémre nekem nem konyhapénz/hitel, hanem tbsz/nyesz számlák, szóval ráérek.
Lehet hogy ezeken a 700-900 szinteken elvegetálunk gyorsjelentésig és akkor indítják meg?
Azért lassan 2 hete itt vagyunk és sem beverni nem akarják/tudják sem a 12.000 nem akarja támadni...
jó oké de ilyen alapon minden látszólagos, melyik az a tréder aki 960on adja...mindenki örül h átvitte a 900-at látszólag forgalommal...és tartja...max ha bent állt a könyvbe
Jó reggelt Mindenkinek! El kell ismerjem január óta volt egy elképzelésem, hogy a MERKEL-Putyin -gyorsjelentés ( a beesett esetleges felminősítésről nem beszélve) kimozdítja ebből a szenvedésből a MOlt.
Ezekből első kettő lejárt hatása egyelőre 0.
Marad még a gyorsjelentés amelynek az INA gyj megadta az alaphangját.
Hát én nem ezt vártam....
Illetve bármikor jöhet egy HÍR ami mindent visz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.