TBSZ-en vagyok és befektetésként tekintek rá, azaz akár 10 évre is tervezem gyarapodást. Nem idegeskedem anyagi értelemben, napi játék szempontjából viszont "izgat" a napi eredmény, illetve, hogy mennyire találom el a mozgást. Éves hozamom min. 10-15% jelen sanyarú helyzetben. Tőkebővítés rendszeres időközönként megtörténik, azaz az árfolyamátlagom folyamatosan csökken. Kb. ennyit rólam.
:D
... mert a bróker mindig többet keresett, keres és fog keresni a jövőben is, mint a "szegény kisbüfi"...
hát magadat becsaphatod ezzel, ha akarod.
nálam nagyon nem ez a mérleg.
én csak azt látom, hogy kinlódtok, blue még hitellel is, aztán jó, ha nullába, vagy max tényleg pár sajtburi nyerővel ki tudtok szállni.
közben meg napi szinten idegeskedtek, meg várjátok a csodát a 12k feletti árakról.
sztem te nagyon jól csinálod...én vagyok aki nagyon gáz amit csinál tudom...kényszerből...egy rossz döntés miatt...meg ezer más miatt...www jogosak a kritikáid felém ha ismernéd a konkrét történetem akkor másképp látnád, de amennyit látsz annyiból teljesen jogosak...
valakinek megéri 11800 nyomni nyomni kifelé kifelé...most én nem számítok h ez nekem rossz....de ki az akinek minden szinten jó eladni...nem tudom felfogni....majdnem biztos h adhatná feljebb is...
... mert a bróker mindig többet keresett, keres és fog keresni a jövőben is, mint a "szegény kisbüfi"... nálam ez be van kalkulálva a kereskedésembe, nem érdekel. A brókerköltség tekintetében az számított nálam, hogy a szolgáltatók között a legalacsonyabbak között legyen (lásd: RC), ezzel a költségoldalt lezártam magamban. A következő lépés, hogy Molly mozgása jelenleg dt/swing kereskedésben követhető le leghatékonyabban.
teljesen igazad adok...minden szavaddal egyetértek...én is ezt tenném....nálam még rájön a hitel ktg és pont kicsúszok a tegnapiak felkerekítve (mindig felfelé kerekítek bőven) 915 nullás ma ezeket én is lehet bezárom bukóval
ja és nem nyávogok, hogy kicsi a nyerő, leszarom ilyen nehéz terepen... lényeg, hogy minden nap legyen bevétel... így a munka mellett kedvelem ezt a fajta "játékot".... fiúk ezt nem kötelező követni, mindenkinek más az elképzelése, hogy mit vár Mollytól...
igen - 0.4%
az ilyen esetben a célom:
- lezárni a duplaköltséges ügyletet nyerővel
- könyvből látható, hogy lesz down kör, ez szintén erősíti a fenti eladást
- down esetén újból tiszta lappal indul(hat)ok
- megszűnik a duplaköltségem és érzelmileg is jobb új kört indítani
- sávozásban csak hasonló módon lehet pénzt kifacsarni
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.