Én sem értem a "csodavárást", a nagy forgalomtól eltekintva a bux, az oti és a mol is 11:30 óta gyakorlatilag oldalazik (jó, az oti egyszer felment, meg lejött, de a mol?)...
+3 fő az a fél falu? Mekkora faluban laksz?? Egy család általában 4 fő :-)
Arról szó nem esett hogy csak ebből finanszírozom, csak írtam hogy naponta jön a karibi út, ebbe sikerült belekötnöd amit persze már vártam :-)
És köszi, nem felejtem el majd realizálni sem ha eljön az ideje. keleti mesefigura 3530-on realizálta a sajtbucinyi nyerőjét :-)
Nocsak a fél falut is viszed magaddal? Borítékoltam, hogy megspékeled még valamivel, hogy többnek látszódjon a költsége, bár így sem túl combos összeg egy nagybefektetőtől. Főleg ha a karibi utad csak egy ilyen méretű OTP emelkedésből tudod csak finanszírozni. Persze azon sem lepődtem volna meg, ha azt írod hogy az útba benne van a magánrepülőd ára, amivel majd oda utazol és a magánjachtod, amivel ott hajókázol:)
Ne felejtsd el realizálni a profitot, mert a virtuális pénzedből a Balatonig sem jutsz el:-)
Törölt felhasználó2015. 02. 10. 15:39
Sziasztok.
1,5 Milliárd és 100 Ft emelekdés,nehogy holnap sírás legyen nekünk.
Nem sok otp-d lehet, ha 2 karibi útra futja csak az Otp eddigi 7-800 Ft-os emelkedéséből, valamint a Molod sem "nagybefektetöi" tétel, ha a múltkor írt 600 Ft-os várt osztalékból jön ki egy karibi út :-)
telekomosok is reménykednek vadul, most nem a kivásárlás a reményük hanem a felminősítésre várnak, felminősítésre beeshet a telko, távközlésadó kivezetése is előjött
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.