Sokkal könnyebb elveszteni a bizalmat, mint visszaszerezni. Szerintem az USA-RUSSA buliban sokkal egyértelműbben kellene állást foglalnunk ahhoz, hogy egyszerre 2-t is lépjünk.
Látod, erről beszélek, de ne felejtsd el, hogy mindenkinél 2 lépésra vagyunk, azaz először csak stabilról pozitívra lépnek. Annyira nem szeretnek minket nemzetközileg, hogy egyből 2 szintet lépjünk. A realitások talaján nálam a legoptimistább várakozás, hogy tavasszal pozitív kilátás, ősszel pedig fellépés. De azt is hozzá teszem, hogy a pozitív kilátásra szerintem az olyan büfik, akiknek nincs megkötve a keze (Soros pl.) simán bevásárolnak, hogy majd eladjanak mindent a felminősítésre az alapoknak. Egyszóval én sokat várok 2015-től. Buxban 25-35 %-ot, molban akár többet is!
Máshogy kereskedunk :) te előre be akarsz szállni, ugymond az alján ajarsz venni , de ez nem igy működik. Főleg hitelből nem. Amiönmagában öngyilkosság de te tudod.
Én megvarom az egyértelmű mozgasokat, igen nem az alján meg a tetején lépek be ki, de nem ragadok be story nélküli pozikba. ami aztán csak foglalja a tőkét és varhatom a csodát. .
A kormány bízik abban, hogy ezzel a magasszintű megállapodással érdemben javul Magyarország megítélése a nemzetközi szervezeteknél, és így például már tavasszal lépésre késztetheti a hitelminősítőket is
egyetértek sok mindennel amit írtál...próbálom megfogni a kamatot a hitelre napiban....ha nem próbáltam volna sokkal szarabb helyzetbe lennék....a többivel egyetértek....
jaj már ki tudta h orbitális ezt jelenti be tegnap és h az ilyen hatással lesz otira tegnap ilyenkor még mínusz négyben volt...inkább megveszem a molt itt mint otp-t 4300-on
Most már én is beleugatok, de szigorúan csak jó szándékkal:
Szerintem már nagyon rágörcsöltél erre az egészre (a körülményeid miatt). Az élet (és a biznic) olyan, mint a homok, minél jobban szorítod a markodban, annál több folyik ki az ujjaid között. Dőlj hátra, és lazíts!
Szerintem 3 dolog jöhet:
1) sávban mozgunk, mert nincs hír meg semmi, akkor gyanús, hogy most sávtető környékén van. Ez esetben a likvid lóvéval ne kereskedj, várj pár napot, és vedd meg sáv alján.
2) lassan elindulunk felfelé: ez esetben csak ki kell várnod a poziciódban, amíg kiolvad.
3) még durván beszakad a nagy kilövés előtt. Ha veszel most 800-on, mit fogsz mondani mondjuk 10.200-nál likvid zsé nélkül?
Ha a tapasztalatod az, hogy bux, mint vadállat, továbbá már te is írtad többször, hogy a görcsölés miatt nem érzed a mozgást, és ezért nem vagy eredményes, akkor mi a francnak veszel még mindig hitelre rv-t?
Dőlj hátra, lazíts egy kicsit, és próbálj újra ráérezni a sztorira. Utána újra jól fog menni, ha egy kicsit távolabbról nézed az egészet...
miért lenne késő, most pozicióban vagy, ha nagy forgalommal emelkedik, akkor csak nem csinálsz semmi azon kívül, hogy örülsz, meg pezsgőt bontasz....:))))
Többen magyarázzuk ezt már rég óta. Az oti a napi 2-4 milliárd helyett félidő előtt 16-nál tart. Ezt hívjuk a szokásoshoz képest nagy forgalomnak. Majd, ha a molli lesz 5-15 milliárdnál naponta, akkor van történés...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.