Ez hogy jön ide?
Teljesen értelmetlen a válaszod.
Te írtad, hogy shortolni kéne, de nem mered, de a 10500-as szint reális, akkor mi a gondod? Shortoljad.
2 hét múlva fordulni fog szerintem,én érzek a papírban "némi" politikai nyomást is,és jöhet egy 1.5-2 éves emelkedő trend,
a 11.8k-t nem látom egyenlőre,hogy veszélyben lenne,ha elesne valamiért az elkövetkező napokban,akkor pedig 11k szerintem biztosan megfogja,ott már az is molt vesz,aki még a tőzsdéről sem hallott idáig:)
Ne felejtsük el, hogy a jelenlegi EU parlamentet még a 2008-as válság előtt választották !
Ezért az Ukrán válságot nem engedik az EU parlamenti választásokig elszabadulni, mert akkor a jelenlegi EU parlament arány megváltozna a radikalizmus és nemzetiség erősödésével (amellett az EU - USA tervezett kereskedelmi szerződés is veszélybe kerülne egy kevésbé liberális EU parlamenttel)
Inkább 'látszat fenyegetnek', miközben építik a shortokat, hogy május után (nyár vagy ősz) bedöntsék a piacot/oroszokat és akkor majd kard csörtetnek...
Pánikban a tömeg mindig a fennálló vezetést kritizálja/okolja
jó példa erre
pl. 2008 - nov USA elnökválasztás (addig Bush (akit hibáztattak) onnantól Obama az elnök akinél az újrázásnál se volt ilyen)
De reméljük májusig felhúzzák még egy hírekkel :)
ma mínuszban kezdtünk, így 'logikusan' du +3%-al minimum fel! :D
Nagyon reális szint, sok a bizonytalanság, kiszámíthatatlan a jövő, shortolni kellett volna 14000-ről, most már nem merem, ez már elég mély szint, 10500 reális lehet, ez a kérdés a papír kapcsán.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.