Ilyenkor nem szégyenlik magukat a nagy Egon elemzők, már 14000es szintekről beszélnek alig egy hete 18000ről volt szó, marhára érzik, össze-vissza beszélnek!
hát... ha belegondolsz...
kiírtam a 10 legforgalmasabb rv-t 13:35-kor
a számok magukért beszélnek. Telekomtól lefele elég egylrtelmű. Bár az első 4-ről is tudjuk, miből jön a forgalom.
ezt tőzsdének nevezni vicc
Ami mellékzönge, viszont nagyon szomorú számomra, hogy az összes ilyen akció/reakció egyéni érdekek mentén zajlik.
Amikor majd kutatják a kort történészek pár ezer év múlva, csak annyiban fognak bennünket megkülönböztetni a feudalizmustól, hogy modernebb eszközöket használtunk...
A történelem nem ismétli önmagát, hanem az emberek másolják egymást :)
Szerintem ez egy elképzelhető következmény lesz, mivel ugye Sanadert már elítélték. A horváték szerint Hernádi adta a pénzt, ergo ő is mehet utána. Viszont akkor az egész tranzakció bűncselekmény eredményeképpen jött létre, tehát egy rossz szót nem lehetne szólni, ha ezt a "károsult" visszakövetelné.
A baj csak az, hogy ha az egész eljárás koncepciós, akkor sem fogja ezt még az EU sem elismerni, hiszen egy friss tagot nem vesznek fel úgy, hogy ott folyamatban lévő koncepciós perek vannak....
Amikor viszont Hernádit kikérik a horvátok és a magyar fél ezt megtagadja, akkor az ottani elit már ürügyet is kapott a cselekvésre. Elvégre, ha nem bűnös, akkor nincs oka a félelemre. Viszont ott azt már jogerősen bizonyították (ha jól tudom), hogy Sanader valakitől kapott 10 millió EUR-t a tranzakció lezavarásáért....
manapság jó üzlet ez: felvesszük a kölcsönt, elköltjük és baszunk visszafizetni, kitalálunk mindenféle kifogást (hibás termék, stb.)
privatizálunk, a tulaj beruház, fejleszt stb, majd szépen kitaláljuk hogy hát korrupció, kizsákmányolás, stb. vissza mindent ...
valahonnan kurvára ismerős ez, csak "tudnám honnan" ...
Akkor lesz itt majd szívás, ha Hernádit elítélik Zágrábban, aztán a büntetőeljárások lezárultával a horvátok unortodox szabadságharc jegyében visszaállamosítják az INA-t....
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.