részarányban reagálja le. :D :D :D ...na jó viccen kívül. olyan tényleg ritkán van, hogy ellentétes irányba mozognának. elég egyértelmű köztük a kapcsolat.
Na, de akkor, ha lemegy 3000re akkor a mol 14e lesz?
Azért ne abból induljunk ki, hogy egymásra épül, mert akkor emelkedésben is így lenne, közben meg nagyon nem így van!
Teljesen el vagyok keseredve, már 1.5 éve ülök ebben a trágyában és nem látok rá esélyt, hogy felmenjen, kint minden a csúcson van, bezzeg a mol a negatív csúcsán van csak nem értem a szarért adják ennyire???
Mi köze van az otphez???
Megjegyzem még így is 18e körül kellene lennie az otphez hasonlítva..
Röhej!
Péntek nagyon szarul végződött: 200/50/21MA alatt van Molly ... egyedül a 16K tarthatja meg, ha akarják a nagyok... (korábban ez tartósan megtámasztotta az esésben)
:)Én is megyek szülinapot ünnepelni és még 300 otim is van :) De nagy ívben szarok az egészre, 4K alatt bővítek. El nem adok, mert ki tudja mikor szólalnak meg "pontosítással", hogy mégse ( talán szerda előtt? ), akkor meg kilövés. Ettől a 150 MOL-tól is szabadulnék már.. lehet itt is bővítés 16K alatt? Ez van, megyek is, szerencsére ki tudok kapcsolni belőle. Remélem:)
Törölt felhasználó2013. 07. 19. 13:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
pedig 14:00-re ebédem van egy nőcskével .. faxom tud gerjedni rá, ha közben mollyn fog járni az agyam ... a kurva életbe
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.