Korábban arra tippeltem, hogy a kinti eséskor átjönnek a fejlődő piacokra, de most már szerintem kicsi ennek az esélye: egyértelműen látható, hogy leszarják a magyar piacot (és persze máshonnan is kivonják a pénzt, ez a tendencia érvényesül). Kérdés, hogy minek köszönhető a kötvénypiacunk imádata, illetve ez meddig tart még.
Hihetetlen, hogy külföldön micsoda magasságokban vannak a részvénypiacok, idehaza pedig a béka segge alatt vannak a részvényárak (kivéve Egis, az azért reálisabb árszintre került az elmúlt hónapokban). Mi lesz, ha beszakad a nyugat, hova tudunk még esni?
Lement az első céláramhoz, de egy darab se volt eladó .., talán jobb is, hogy nem vettem még... meglátjuk majdvalójában egy 16-16,2K szintnek jobban örülnék, a legközelebbi 17K-s dobás és egyben mollytól való megszabadulás céljából ...
640-ig lejöhetne, akkor beszállnék fél pakkal, ha esne akkor 16K felett a másikkal) és 17K körül kiolvadnék a maradék 18K-s pakkomból végre... február óta szagolom ezt a trágyát "nap mint nap" ...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.