Ha nem sikerül a héten a csökkenő trend felett maradni (lásd: tegnap éppenhogy sikerült a 200MA-n maradni), akkor asszem most már én is kiszállok bukóval, nem kínlódok tovább ...
Mióta eladtam a mol részvényeim, iszonyatos kettösség él bennem. Egyrészt drukkolok, hogy essen le 16k-ig, mert az igazolná,hogy jól döntöttem, másrészt a beragadtak ( többek közt, mint ti, és néhány ismerösöm ) miatt meg szurkolok, hogy menjen fel 20k-ig, hogy legalább annak legyen jó aki kitartott. Ugyhogy napok óta ha mollykára ránézek, ugy viselkedek mint egy elmeháborodott... hol nevetek, hol sírok..:-) :-) :-) de sajna ahogy nézem az egész magyar tözsdének nem áll jól a szénája.. mnb ügy hazavágja a piacot...
A 200 napos visszatesztelését követően további emelkedés, a forgalom ugyan tovább csökkent, azonban a fordulat így is megerősítést nyert, visszatért az emelkedő trendvonal fölé. További emelkedés során ellenállás az 50 napos mozgóátlagnál várható 18.000 forintnál, illetve felette 18.250 forintnál várható.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.