Én is visszavenném ,de 18330-nál adtam el,ezért alább kell még jönnie egy kicsit ,akkor beszállok vissza.
Törölt felhasználó2013. 01. 09. 16:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem zárhat tul magasan, a bollinger szalagok miatt, csak tologoatja öket felfele ha már elégé kitolta, lesz tér az emelkedésre, és akkor meg fog indulni fel.
Hát ebben igazad van, én mondjuk más taktikát alkalmazom, mivel sosem lehetek biztos benne, hogy tényleg visszamegy arra a szintre, ahol vennék. Pl. Az otpnél nagy nyeröktöl megfosztottam magam, amikor arra vártam, hogy majd visszaesik bizonyos szintre, és majd akkor jol bevásárolok... mert nem esett vissza, söt ugy kilött, hogy nem is hittem el, és én meg csak néztem az egészet, mert vártam, hogy majd viszaesik... azóta változtatam, inkább beragadok egy kis idöre, mintsem, hogy elszalaszam a nagy nyeröt!!! Igy belevágok mindig, ha ugy èrzem...
Bocsi de közben tanulok.
Mivel 2012-ben 14.200-as EGIS pakkomat áldoztam be 17.090-es MOL-ért ami 15-ig szánkózott, ebben a papírban nagyon óvatos vagyok. Utána volt egy pénteki 16.700-800-as vételem aminek a 17.300-as kiszállójára fillérre ráéreztem, aznapi záró felkötés annyi volt. Kedden adtam már el 2x0.3%-os jutalékkal 17.190-nen. A múltkor, meg 16.600-on vártam, 30ft hiányzott, mint tegnap az EGIS-ben. Azért 16.600 az olcsó, mert 17 környékén sokat tökölődik, a +100ft brokidíj meg egy kis haszon, lényeg számomra nem éri meg fölötte kockáztatni.
Ez jó gondolat, de mit nevezel olcsónak? Azért ez elég relatív szerintem a tőzsdén. Mert pl. várod, hogy a mol olcsó legyen, az meg ehelyett fölmenne 25k-ig, akkor már a 25k tükrében ez a szint is olcsónak tűnne...
Én most türelmes vagyok, és venni csak óccón, ha 3 hónapot kell várni akkor is. Kevés maniért nem szabad kockáztatni, ezen a szinteken qrva nagy emelkedés nem valószínű egyikben sem, ha meg lefelé fordul az ám az igazi tehetetlenség érzés, lásd az elfuserált matolcsy féle OTP-s vételem vagy 2 hónapja.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.