Ha megint átviszi a 19k-t akkor az szerintem tartós lesz,mert végre mindenki elhiszi, hogy van ereje, és mindenki belevesz, igy gondolom én is. Akkor pikk pakk ott lesz a 20k-nal, és hogy akkor mit teszek...
Jan sztem a 19k körül fog játszani,ha azt átviszi akkor sok új miatt gyorsan meglesz 20k de addig ez a 18-19k közötti szint lesz minden téren letesztelve!
Egiszkém is van 18100-ról ami csak skalpolásnak indult 10.26-án, miután 18500-ról esett..., aztán kemény beragadás lett, amit felhigítottam 17500-ra..., szóval ha molly elmegy 19K aljáig, akkor egiske is meglépi a 18K-t.. és akkor elégedett leszek az év eleji kereskedéssel.
Ja még azt a 5100ft/rv kp. mennyiséget az árfolyamból le kell vonni, mert azt te birtoklod mint tulaj. Így a P/EPS ráta még attraktívabb. Elmentem tanulni, ennyi mára, majd záráskor.
Egissel még sosem foglalkoztam, lehet azzal kerseni? kicsit kicsinek tünik nekem a forgalma, ezért sem figyeltem igazán sosem. Én nekem tavaly volt tkomom, de átraktam molba, amit azért nem bántam meg.
Volt egy elfuserált Eltolcsy féle OTP pakkom, reggel nyúlszaldóba eladtam. Tkom-ot is eladtam 3.-án, igaz az 4 tőzsdenap alatt tisztes profitot hozott. Az EGIS-ben állok bent vételen, az utolsó 2 nap 30ft-ra közelített, inkább már följebb írtam egy kicsit.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.