mindig dt re kell venni mert lehet eladod mág napon belül és akkor kevesebb jutalékot számolnak mint a normál vételnél ..dt az daytrade tehát napon belűli saját pénzből igy nincs kikvidálás mert ha mégsem adod el napon belűl akkor átrakja normálra és megemeli a jutalékát :)
rám hallgatsz mindig dt be veszel és adsz el mert hátha vissza veszed napon belűl mégis ha mágsem akkor normál lesz :)
:-) Lehet...
Tul.képpen kár volt ezt a privát-infót megosztania velem, mert éppen akkor győzködött róla, hogy náluk vezessem a számlámat, és majd ő segít.
De így ? :-)))))))))))))
Aki a saját pénzére nem tud vigyázni, hogyan fogja az enyémet kezelni ?
Így aztán gyorsan eltűntem a látóköréből.
Kérdésem lenne : legyetek szívesek még egyszer megerősíteni abban, hogy ha DT-re veszek papírt (KBC-nél), és mégsem adom el napon belül, akkor nem fogják záráskor kényszerlikvidálni.
Köszönettel.
Jó reggelt!
Ez úgy lehet,hogy mindenki csak találgat,az a pár igazi piacmozgató meg aki létezik és tudja a tutit,talán azt se tudja merre van Magyarország.
Szemem kifolyt a reggeli napsütéstől, remélem a nap további része is verőfényesen alakul.
Balu ! Én pedig ismerek egy fiatal srácot, aki egy nagynevű cégnél dolgozik brókerként, és ugyan titkos infókat nem osztott meg velem, de annyit tudok, hogy nem csak a saját, hanem menő dokibácsi édesapja pénzét is tutira elbukta másfél év alatt. Kérdés: ez hogy lehet, mikor ő aztán közel van a tűzhöz ?
ez így van...ráadásul össze is beszélnem...meg kiröhögik a szerencsétlen balek kisbüfikek...nekem egy nagyon rendes ember aki barátom lett és broker, de normális...bevitt a cégéhez...sokat láttam...beszélgettem sokakkal...mekkora bukták vannak...te jó ég...nálam most az a baj h ha van papírom bármi az is baj...meg ha nincs az is:):) illetve mióta netbrokim van csak bukóban tudom tartani a céláramat
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.