Nem tagadom, van mol long pozim is. Ezt egy scenarionak vázoltam csak, melynek ugyanannyi a megvalósulási esélye, mint a nem megvalósulási. Senki nem lát előre néhány hétre, de még néhány percre sem. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, azt szkeptikusan illik fogadni.
A TA nem más mint a lehetőségek felvázolása egy Moneymanagement felállításához, ahol meg lehet/kell határozni a kockázat/profit lehetőségeket. TA mint mondtam csak egy lehetőség, egy mankó a tradeléshez, ugyanúgy mint a fundamentumok ismerete. Természetesen e kettő sem vezet okvetlen eredményre, ha valaki a szabályait nem képes betartani.
megjegyzem mint mindig most is a zöme a beszállón múllik mert ha nekem lenne molom 17000 ről szarnék rá h mit csinál éppen most, de 19180 on nullás (költségekkel együtt)molom van:):)
Nekem tetszene amit szerkesztettél, de úgy érzem long poziban vagy és emelkedést vársz. A jelenlegi sávot szerintem meredekre rajzoltad, így magasabban van a vége is. (Jelzem, hogy nem értek hozzá csak így ránézésből.)
Mint ellenállási szint a 21k környéke. Az emelkedő csati visszatesztje, valamint a csökkenő csati teteje, s egyben az esés 62%-os korrekciója is. Ezen felül egy flag, mely célára szintén abba a magasságokba mutat. Persze ehhez egy további pozitív sentiment is szükséges, mely célár rövid időn belül is elérhető. link héten belül is
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.