Thomas, ilyenek minden voltak, vannak, lesznek.
Állítólag a vérprofik, mint a robot lezárják a pozit, utána nagyívben tojnak rá, hogy még meddig szalad a szekér.
Lehetetlenség mindig eltalálni az esés alját vagy az emelkedés tetejét.
Ezért is jó a célár meghatározása: ennyi a terv, ha teljesült, akkor bevégeztetett és lezárva.
Ilyen erővel azon is mérgelődhetsz, hogy nem vettél ötvenmillió db OTP-t 2890-en... mert most milyen sok pénzed lenne... áááá... nincs ennek sok értelme !
Örülj a nyerődnek, ami már biztosan a tied, szép volt ez is, hidd el !
A tegnapi 1 NEUTRAL HIGHWAVE, előtte 1 hosszu fekete két rövid kanóccal, és én az előtti két long leggedre montam, hogy bizonytalan bearishbe hajló. Tegnap részeg voltam
Thomas, bocsi, de én nem találom ezt a grafikont, béna vagyok (jobb alternatíva: nagyon fáradt).
És a tegnap délutáni MOL gyertya mi volt ?
Mégis emelkedett ma 3 %-ot.
Ebben a pillanatban akartam írni neked, megtettem, nézd már meg a NapiGazdaság 3 hónapoosra beállított grafikonján én 1 elliot hullámot vélek felfedezni, ami dec. elején indult az a jellemző rá, hogy 3 fel hullámot 2 le követ emelkedő trendben. Szerintem a 3.fel hullám csúcspontján átbukott, az elmélet szerint most 1 alacsonyabb csucs, utána még 1 lefelé hullám várható. de mindez hírmentes időszakban működik, meg persze a huf árfolyam stb. Ha áttanulmányoztad a grafit írd le, hogy te mit láttál. A trend emelkedő.
Balu...figyu... imádlak meg minden, és nehogy rossz néven vedd, ha néha kicsit kijózanítóan írok Neked. Csak azt látom, hogy nagyon komolyan veszed ezt az egészet, és túlságosan görcsölsz. Mindössze ennyit szeretnék mindig érzékeltetni, hogy pénz, pénz, tudom... de azért nem élet-halál itt a kérdés.
Ha egy kicsit lazábban kezelnéd, lehet, hogy sokkal élvezetesebbnek találnád ezt az egész adok-veszk dolgot, netán még élveznéd is.:-)
köszi amszti...tervezem lehúzni igen...már kettőtől nem is voltam...tök jó volt...felállítottam még szigorúbb szabályokat...voltam bent a bankomnál...velük is átbeszéltem egy-két dolgot...de rajta tartom a piacon a szemem...meg a fórumon is:):)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.