Elvileg látod a könyvet 5-ös mélységig.
De ez minden real-hez jár szerintem, amelyik fizetős.
Én más extráról nem tudok a KBC-nél...
CIB-nél vannak még ilyen csalafintaságok, hogy ha előfizetsz real-re, akkor kevesebb a brokidíj, vagy ha hónapon belül van legalább 1 kötésed, akkor a real csak 1250,- Ft.
:-)
Lehet... most egyébként tényleg a fáradtságom számlájára írom a lelombozódást és a "feladom" érzést.
Valamikor éjfél tájékán elkezdtem nézni egy nem túl vidám filmet Scally ügynök főszereplésével (ebben nem azt játszotta), és úgy cirkapersacc aludtam vagy 4 órát. Ez nálam egyenlő a halállal, mert olyan vagyok, mint egy csecsemő: min. 8-10 óra alvás után vagyok topon.
Hááá nemtom... mondta a művelt francia.
Péntek lévén, kicsit elfáradtam, és nem szeretek hét végére nyitott pozikat hagyni.
Kicsit most már mérges vagyok magamra, hogy vacakolok (direkt nem írtam, hogy szarakodok) a ricsivel, miközben MOL-lal dögre kerestem volna magam.
Szóval kezdek bepipulni.
Kiváncsi vagyok a mai záróra.
Önmagához képest szépen teljesít ma a papírocskánk,de biztos ami biztos,szerintem most meg az amcsik fogják szétütni a végére.
Ha mégsem,akkor az komoly piros pont.
Húúúú.... kezdőként ott voltam, de akkor még nem volt ilyen lehetőség szerintem... azóta viszont változott a felület. Ha itt senki nem tud korrekt és megbízható választ adni, akkor gyorsan hívd fel az ügyfélszolgálatot.
(Leginkább pedig válts egy jóval olcsóbb brokira ! )
Mit jó, dehogy jó ! :-)))))
Viktor is megmondta, hogy nem baj az, ha a nép nem fogyaszt ! :-)
Egyébként komolyra fordítva a szót, rendkívüli módon örülök, hogy reggeli jókívánságaim szinte mindenkinek teljesültek ! :-) Ügyes voltál Balu, akkor most redőnyt lehúzod ?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.