A lényeg, hogy elment.
Neked is gratula.
Úgy tűnik, hogy én ma abszolút lemaradó vagyok pénz-termelés tekintetében.. :-(
Egyik alapszabályom, hogy elsőként beállított megbízást soha nem piszkálok.
Kivétel a végelges visszavonás, de nem módosítgatok, mert az esetek 99 %-ában teljesült volna az első gondolatom is.
Tegnap nekem is 2 tételben, egy óra különbséggel teljesült a ricsi vételem... már-már szaladtam volna utána, de képzeletben jó nagyot rácsaptam a kezemre, és igazam volt.
Szia ! :-)
Na, én is szoktam örülni 10-20ezreknek is napi szinten, de távolabbi célkitűzésként lebeg előttem Pali legyűrése ! Mármint tőzsdei nyereség tekintetében... nem félreérteni :-)
Balázs, nem az 1600-on "szarozok" csak attól félek, hogy visszavonom, és nem tudok új megbízást adni, mert ez a fos felület lefagy ... aztán meg ha mégis felmegy 415-ig ...
Na jó, kikapcs. mentem ... drukkolj, estére meglátjuk mi lesz.
Ui: Azért annak örülök, h. ma is kerestem nettó 21,652,- Ft-ot... csak az a baj, h nincs időm elkölteni :DDDDDDDDD
szióóóóóóóóóóóóóóóóó
gratula:):) remélem elmegy az is bár én lehet azon a negyven ponton nem szaroznék de te tudod:)1600 forint ha jól számolom viszont négyszázon akár fordulhat is:)
királyság van :))) a mai 60-at eladtam, a tegnapi 40-re viszont még éjjel megadtam 415-re... nem vonom vissza, lesz ami lesz ... hamarosan mennem kell... :(
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.