Balu... szerintem a dolgok önmagukban nem jók vagy rosszak, nem könnyű vagy nehéz valami elvégezni, megcsinálni.
Az időjárás sem jó vagy rossz, időjárás egyszerűen van.
Attól függ minden, hogy TE mit gondolsz róla.
Ezek szerint eladtad? a napi maxon legalább? Én még nem, de már nem sok hiányzott/hiányzik a céláramból. Jó lenne 7végére kiszállni, lehet lejjebb teszem... 13:00-ig gondolkodom, aztán mennem kell sajnos :(
Törölt felhasználó2012. 01. 27. 11:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tegnap az OTIs "torkosborz" nem lecsúszott, hanem hőlégballonra szállt, jól kibaxott velem.
hát én megcsináltam amit akartam...sikerült...nagyon kemény félév volt, de megcsináltam visszakerestem mindent...kivéve a hati bukót, de tavaly is pluszban zártam végül és idén is pluszban vagyok...de 19 hónapra vetitve a hasznot(azóta van netbrokim) nem igazán éri meg, az elmúlt félév miatt elsősorban alig van meg a banki kamat...
királyság:):) ezt csak játékra vettem mert még 24000 ft:) minuszom van a részvényekből és azt még vissza AKAROM keresni...aztán tényleg kivárás...pénz lekötés persze csak pénzpiaciba a tőzsdeszámlán:):)
:-))))
Biztos lehetsz benne, hogy sokmindent kapott ! Ha meg nem ajándékba, akkor sem lehetett gond neki megvenni.
2 rokonom melózik a K&H-nál... mit mondjak, még csak nem is csúcsgórék, de nem nyomorognak. Szegény bankárok ! :-)
(Pfúj, csak az irigység beszél belőlem.)
Thomas, azt áruld már el nekem, hogy lehet az Unicum-tól becsiccsenteni ? :-)
Engem biztos azonnal elföldelnének, ha 1 kortynál többet meg kellene innom belőle.
Szió,
ezaaaaaaaaaaaaz!!! naaa... ugye hogy ugye ???
Nekem is sikerült feljavítani a tegnap vett átlagomat, úgyhogy alattad vagyok...... kemény 5 Ft-al :)))
irány FEEEEEEEEEELLLLL !!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.