Ez konkrétan nem igaz. Nem szavaz rájuk kétharmad. A parlamenti kétharmad csak a torz választási rendszernek, pontosabban a győztes kompenzációnak köszönhető. Max 40-45% aki rájuk szavaz, de ez ugye még mindig a kisebbség.
csak ezt szocializmusnak hívják és nem tőkepiacnak, látod ez a baj, lenne céged és a kormány megmondaná mit tehetsz, elvinné a profitod egy részét mindjárt nem tetszene...
Szia. Így van. A piacot viszont ez nem érdekli. Csak a profit számít. Láthattuk korábban hogyan reagáltak. Főleg most mikor minden" izzik a puskaporos hangulatban". FED kamatokatvárakozások, IRÁN, OROSZOK, Kína -USA vámok. "Mérgező" a hangulat kint
Én meg bízom abban, hogy a társadalom nagyobb részének egyszer sikerül meghaladnia azt a szocializmustól örökölt nézetet, hogy bizonyos termékek árát szabályozzák a reálkeresetek és az életszínvonal emelése helyett. Gondolom “szavazóként” a tavalyi 40% élelmiszerár infláció is “kimondottan tetszett”, hiszen a tej és a farhát ára ugyanannyi maradt. Jelenleg ott tartunk, hogy 50% adótartalom és régiós rekord 27% ÁFA mellett brutális 3% eltérés van a régiós átlagárhoz képest, de 14 év kétharmad után a lakosság ezt nem tudja kifizetni. Hatalmas segítség a Magyar családoknak.
Nekem mint szavazóra kimondottan tetszik… A mobil számlára is tehetnének ársapkát… Legalább olcsóbb lessz és több marad egyéb dolgokra.. Szóval nekem tetszik
Meglátjuk milyen döntés születik, igen az is benne van , hogy a Mol a kisker árrés rovására kompenzál. Egy biztos a magas adóteher miatt lesz ellenkezés független szövetség részéről! Egyébként az én véleményem az, hogy a társadalomra nézve 20-30 Ft árcsökkenés semmit nem jelent, nincs érdemi hatása sem szavazat szerzés sem forgalom növekedés szempontból. Vicc és propaganda.
Én is ezt tartom valószínűnek, mert ezzel nem okoznak nagy kárt, így hiányt sem. Hoznak egy rendeletet, hogy mondjuk 3%-on belül kell lennie az előző heti KSH átlagárhoz képest és kész. Lehet hirdetni, hogy van ársapka. Más kérdés, hogy a MOL ezt hol fogja levágni az árból, mert ha nem a nagyker árrésből akkor a kis kutasok megint rosszul járnak.
Ez egy teljesen logikus és jogos kérdés. Hetek óta fenyeget a kormány, a MOL bármikor kicsavarhatta volna a tőrt Nagy M. kezéből és ma kijöhetett volna egy olyan adat is, hogy alacsonyabb a hazai ár a KSH középértéknél. De a MOL-nak oka volt rá, hogy nem vette el ezt a nagyon fontos kommunikációs fegyvert a kormánytól. Vagy “szívességből” tette, hogy ne csak MP-ről kelljen beszélnie a Fidesznek, vagy akár azt is tudhatják hónapok óta, hogy mondjuk 600Ft lesz az ársapka és addig igyekeznek minél több pénzt beszedni amíg lehet.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.