Balin! Már a múltkor is akartam kérdezni, hogy volt az a "Mol tulajok normálisan" elnevezésű melodráma, az miért lett inaktív? Én nagyon szerettem olvasgatni..........
Köszi, pas de probleme. Még délelőt zártam a BUX shortot (nem volt sok mondjuk, inkább csak játékból), nyugodtan fogjátok a délutáni esést rám (és az MNB-re)
Basszus, legalább arra vedd a fáradtságot, ha már kérdőre vonsz, hogy utánanézel, hányszor próbáltam ugyanúgy leállítani Balint is! Mind a MOL-ban, mind az OTP-ben érdekelt vagyok, és elég sokszor mind a két helyen kifejtettem már, hogy ez a primitív körkörös kárörvendés mennyire felesleges. Azért, mert Balin kényszeresen szurkol az OTP-vel szemben, még nem kell ugyanazt előadni pepitában a MOL-ban. Az árfolyam nem lesz jobb, vagy rosszabb, de a légkör mérgező, és az a minimális hasznosság, vagy közösségi lét is kiveszik a fórumból, ami miatt érdemes volt idejönni. Azt meg eléggé magasról leszarom, hogy ki kezdte a másik haja-szakálla húzogatását, az érdekel, ki hajlandó befejezni.
Ilyen az amikor egy illikvid papírban megjön a forgalom. Nem volt 150-170k-nál nagyobb pakk amit kiszórtak, de 30Ft-ot esett az árfolyam mire elég vevő lett hozzá. Meglátjuk, hogy ennyiben marad, vagy esetleg "kijelölték" ezzel a záró árat is.
Rendszeresen kelsz Balin védelmére, de talán egyszer /elég egyszer/ megkérdezhetnéd Tőle, hogy amikor a megkérdőjelezhetetlenül teszi a kinyilatkoztatásait a MOL-lal kapcsolatban amik köszönő viszonyban nem lesznek a valósággal, akkor mekkora bohócot csinál magából? Kicsit visszafogná a be nem vált jóslásait talán kevesebb kérdést, megállapítást kapna.
USA nyitás után egy elég szép mennyiséget ráöntöttek, közben az olajosok szép pluszban, olaj szintén pluszban. Vagy hír lesz vagy valaki az átsúlyozásra játszik.
A Győri ETO-nàl is MOL befektetésre lesz szüksége Vilàgi Oszi bàcsinak. Jòt tenné a MOL-nak, ha oda is kerülne néhàny milliàrd a tehetséges magyar fiataloknak (Bumba, Skvarka, Diallo)
Ok, és jobb az érzés most neked, hogy jössz pitiánerkedni? Én legalább vettem OTP és MOL longcertit is ma, mert ilyen szeressünk mindenkit hippigyerek vagyok.
Éppenséggel jobb volt (tavaly Szeptemberben volt utoljára ennyire gyenge) és a tendencia, illetve a hírek sem jók. Gyorsítanak a monetáris lazításon, miközben a régiós bajnok kamattal sem sikerült megfogni az árfolyamot. Nem a 400 lesz itt a kérdés év végére, hanem a 450 és elhiszem, hogy ez nem tetszik a befektetőknek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.