Igen és nyitottam rá egy adag shortot, mert nem létezik, hogy ne legyünk lejjebb holnap. Nem leszek népszerű ezzel a gondolattal, de van egy olyan érzésem, hogy most felbeszélik a gyj előtt, aztán majd mehet le. De ez csak spekuláció, ugye. :D
A záró 2938 Ft-os árfolyam, sajnos közelebb van a 2920-as tippedhez, mint az enyémhez. Így gratulálok, de milyen szép lett volna, ha az enyém jön be.:)) Persze kicsi volt az esélye, de milyen szépen alakult, 2952-ig felment. Majd próbálkozok még!
Igazán nem kéne izmozni, úgy is át fog menni rajta, csak húzzák az időt és az idegeimet. Ma egyértelműen én voltam a MOL Benjaminja, Zolifiazoli felhívására időben megtettem a záró tétemet, amit néhányan akadályoztak holmi 2950 Ft-os ellenállással. Ha nem szólnak be, biztos bejött volna az a nagyon szép 2969 Ft-os záró árfolyam. Olyan szép a számmisztikája, hogy legközelebbi reális magasabb, nem is tudom mi lenne a legjobb, de ki fogom dolgozni. Minden 4-gyel kezdődőt át kell ugorni, mert az nagyon rossz, vagyis nagyon gyorsan kell emelkedni, a 3 sem túl jó kezdő szám. De 3688, 3699, 3888, az még mehet, ezért ugorjunk ezekre!
Igen, igazad van, de remélem vannak fiatalok is, akik mosolyra fakadtak! A mostani árfolyam pedig egy döféssel áthatol az ellenálláson, onnan meg fel.... fel... amíg be nem következik az eladási árfolyamom és utána más fog örülni, hogy Mol részvénye lehet.
Hogy egy másik viccel is oldjam a várakozás feszültségét, mire mégis csak 2969 Ft lesz a mai árfolyam vége, hacsak ez a 2950 nem olyan, mint a Etesi szűzlány, aki nagyon vigyáz az ártatlanságára. Annyira vigyázott rá, hogy senkivel sem feküdt le 16 éves koráig, de akkor azt mondta az anyjának, hogy idesanyám, elmék hát a falubul, mert még senykinyek sem kellettem igazány. Hát hová mész jányom? Nem tudom, de majd csak kilukadok valahun. Próbálkozik az árfolyam is áthatolni ezen a 2950-on, de nagyon feszes az a hártya:)) Igen, mint Móricka, olyan vagyok, nekem mindenről az jut az eszembe.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.