Én Hernádira gondoltam , aki a vágás előtt kb, két héttel adott el jelentős mennyiségű részvényt. Simola az más tészta, de szerintem a kapitány és a fedélzetmester most elemzi, hogy melyikőjük járt jobban.
mehet ez még feljebb. Semmi nem változott a nagy képben eddig. Véleményem szerint a 2740körüli szint is meglesz érintőlegesen a héten, onnan ismét esést tippelnék. ha nem üt utána új aljat, van remény. Én tartom az eredeti elképzelésemet a napi szintig történő leszúrásban lesz érdemes elösször venni a kisebb kockázatot vállalóknak olyan 2400-2500között.
Minden banto szandek es kioktatas mentesen irom, de ezek a konteok nagy butasagok, felesleges hangulatkeltes. Jelentes elott tillalmi idoszak van ergo semmilyen vezetosegi tag nem adhat papirt a megjelenes elott 14/30/45/60 nappal, azert dobta el most. Vagy szerinted a sajat maga ellensege es nem szorta volna ki 3K felett?!
Nem tudok szó nélkül elmenni amit a MOL vezetősége végrehajtott a részvény eladások kapcsán, most már kijelenthető, hogy ezek nem véletlenek voltak. Konklúzió: ha a zsíros fizetség előtt a hajó kapitánya vízbe ugrik, akkor a hajón lévő egyéb élőlények is meneküljenek. Egyébként én csak magamra haragszom, hogy egy ilyen jel mellett elmentem, de tudjátok a pénz mámora elvakítja az embert. Könnyen jött pénz könnyen megy.
aakár igazad is lehetne. Csak az otp fasorban nincs még ahhoz a szinthez, ahol életbe lépne az elképzelésed.. szaros 13-14 K..azért ne remegjük már túl... 2660 as moltól is hagy ne dobjak már egy hátast...nagyon hova esnie sincs. ilyen fundamentumok mellett...
OLaj daytrade Az indexeket messze megelozve, az olaj mar szinte teljes recoveyt csinalt ma. A tovabbi emelkedes valoszinuleg wave(v) hullamban kb. 90-93 savig tarthat. XOP is kitoresre keszul. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20230808v04xdbl9y.jpeg
Nem kárörvendésből írtam, és nem személyeskedtem senkivel. Szerintem nem csak az lehet a jó ember, aki 0-24-ben tólja , hogy fel, meg pattani fog, meg nagy vevő , meg ki tudja mi .... Ekkora menetelés után, ami nagyon rövid idő alatt történt a MOL és az OTP piacán, az igenis nagyon nagy óvatosságra kell hogy intsen minden kisbüfit, mert ha visszatekintünk a korábbi hasonló időszakokra, ezek a szituációk és döntések sosem maradtak büntetlenűl még eddig. Miből gondoljuk hogy most más a helyzet ? Ennyi, amit röviden gondoltam, és aki 20-25 éve jelen van a piacokon, cáfolya meg, hogy miért nem így van . A tőkevédelem, a kockázatkezelés, a diverzifikálás fontosabb, mint valaha is volt . Vállalom a véleményem, remélem van akinek segít, és maradhat is később olvasóknak .
MOL tulajok normálisan