vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Sajnos megy az odamondogatás a csapatok közt.. A lényeg hogy az otp bővítés úgy néz ki működik. Kész az új portfolio . Molnál nyugodt vagyok Sokat tanulok tőletek..
A makrogazdasági környezet nem volt alkalmas arra, hogy ellensúlyozza a kelet-közép-európai kormányzati beavatkozások negatív hatásait. Ezek kétséget kizáróan nyomot hagytak az eredményeinken az év első felében, különösen 2023 második negyedévében. A kormányzati elvonások jelenlegi mértéke – amennyiben nem vezetik ki őket a közeljövőben – hátráltatja a Mol-csoport versenyképességét, és visszaveti a beruházási terveinkhez szükséges pénzügyi háttér megteremtését. Ha a negatív külső körülményeket leszámítjuk, a Mol-csoport működési teljesítménye erős volt az elmúlt időszakban, az üzletágak továbbhaladtak a stratégiai beruházásokkal, és a vállalat elindította új, hulladékgazdálkodási üzletágát– értékelte a jelentést Hernádi Zsolt,
MOL topik