vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Szerintem olyasmi lehet, hogy ők nem fogják követni a céget, mert ilyen olyan okok miatt (ország helyzete, vezetése, orosz olaj függőség) általuk nem befektetésre javasolt termék
Valamiből ezek a hitelminősítők is élnek, ha nem fizetik ennek a díjat, akkor ők nem fognak szolgáltatni ingyen vállalatoknak. Üzleti megfontolás miatt vonták vissza. Ennyi, semmi több.
20 pont a certi. A 2600-at védték nagyon. Ha nem érné el a madarat picit csalódott lennék. :) Dax 20k, SP 6k, ha azok elkezdenének zuhanni ez hol állna meg??
ebben nem vagyok biztos és nem is tudom... :) A 4. szakasznak ott a helye sacc/kb. Mol-nál megszoktam már, hogy belenéz a 2.szakasz tartományába, mert nagyon lapos-lassú az emelkedés intenzitása és rendszerint be is döglik itt! A 2. is elég mélyre jött, ilyenkor nem kell csodálkozni rajt. hmm Talán most máshogy lesz.......? :)) meglátjuk...
MOL topik