vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Az ilyen szelektíven halló újságírókat tiltanám el egy életre az újságírástól. Nem így mondta Bacsa, hanem úgy hogy a molt sújtó extra elvonások miatt...majd: és a csökkenő marzsok miatt kell az oszti mértékén gondolkodni....de ehhez gyáva, hogy az extra elvonások kormányt terhelő felelősségéről írjon, pedig nagyobbrészt e miatt és ilyen formában vesznek el megint a részvényesektől....
Ok, kezdő vagyok, de óvatos, egyelőre mol és pannergy papírok vannak, kb. két hete vettem opust, de azt eladtam veszteséggel. Opus volt az első tőzsdei "próbám", a másik kettő bízom benne, hogy sikeres lesz! Z.
Minden bàntó szàndék nélkül egy jó tanàcs....vàrj még a kereskedéssel..figyelj,olvass, ,különben sokat veszìthetsz. Különösen ha a fórum beiràsai alapjàn akarsz dönteni. Ez csak az èn tanàcsom. Nem muszàj megfogadni. Az idő majd eldönti.
Nem az a lényeg, hogy szerintem merre! A visszateszt arról szól, hogy a kitörési szintet visszateszteli és újból nekiindul a trendnek megfelelően, nagy gőzzel! Amennyiben a teszt" bedöglik és alá száll, akkor ereszed a hajamat következhet..:) Amennyiben viszont felpattan, akkor begyorsul, mert elkezdik venni ezerrel! Ezért fontos ezek szintek figyelése! ...konyhanyelven...:))
én mindent megtettem már annak érdekében, hogy elinduljon! Már csak a 420-as visszateszt hiányzik! Remélem nem felejti el, hogy onnan, merre az arra! :)))📉📈
MOL topik