MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Legalább azt is megírhattad volna ki volt az ismeretlen besúgó, akarom mondani feljelentő! Ezt írtam meg! Azóta szenvedsz tovább (nem magyar mondtatokkal) ukránnal!
" az a képviselő aki azt írja, hogy az ERŐMŰ a szennyező!" . Nem az erőmű a szennyező, az erőmű, mint üzemeltető (azt hiszem tulajdonos is), a felelős.
Azt még előbb írtam, amit elfelejtettél közölni! Persze olvastam az állítólagos feljelentésről közzétett kommunikációt! De az nem a feljelentés volt, hanem az arra való hivatkozás! Írjad le magyarul, mit akarsz tudni, szívesen tájékoztatlak tőlem telhetően.
Azt mégsem írhatja a haladó sajtó, hogy Mészáros BÚZADARÁVAL szennyezi az élővizet! :)))) . Azt még Mari néni meg Pista bácsi sem venné be! . Ezért fogalmazott a "grínpisz" is "szakmaian"...... a kifolyó víz szerves anyag tartalma 4x- e a megengedettnek! Az már SZENNYVÍZ kategória! . ugye az emberek a SZENNYVIZET már be tudják azonosítani..... az ami a WC-ből kifolyik..... . simán megírhatták volna, hogy mi az a szennyező anyag ami a patakba kerülő vízben található..... de ahhoz már nem volt "TINTÁJUK".......
Nem azt állítottad hogy ismertelen a feljelentő? Egyébként a feljelentőnek SEMMIT se kell bizonyítania, azt majd a vizsgálat fogja elvégezni. MAGYARUL tudsz írni egy mondatot?
Ezt hiányoltam! Nem a feljelentőknek kell bizonyítani! Szép kis feljelentők! Ismeretlen tettes ellen! De itt már mindenkinek tudnia kellett ki a felelős és milyen büntetést érdemelnének! Kormány, óórbáán, lölő, erőmű! A jobbik már tudja, de nem mondta meg!
Azonban a mai napig nem tudni pontosan, hogy mi okozhatta a szennyeződést, amelytől több dolgozó rosszul lett, és a Bene patak is – amely a Tarnába, az a Zagyvába, onnan pedig a Tiszába ömlik – minden jel szerint súlyosan szennyeződhetett." . . de, pontosan tudták mi történt. és jogos a feltételes mód! :) egy szakaszon okozott csak gondot, utána szépen a határérték alá hígult. . és tudod ki hazudik? az a képviselő aki azt írja, hogy az ERŐMŰ a szennyező!
Az erőmű technológiájában semmilyen változás nem következett be. Így nem mulasztottak SZERINTEM! . de lesz vizsgálat és az hoz egy eredményt. ne menjünk elébe. . de... szerinted mennyi környezetkárosítás történik nap mint nap Budapesten a kutyák által? . vagy a "kutyagumi" nem károsítja a környezetet? . nem látják a közterület felügyelők az ellenőrzés során? mert fél kerékkel a járdán, vagy a parkban parkoló autót egyből kiszúrják..... . ott büntetnek a KÖRNYEZETKÁROSÍTÁS miatt!
Legalább azt is megírhattad volna ki volt az ismeretlen besúgó, akarom mondani feljelentő! Még mindig sötétben bujkáló! A rendőrségnek kötelessége kivizsgálni! Nehogy az legyen vége, hogy nem is tudja mit (kit) jelentett fel az ismeretlen feljelentő!
"így "fogjuk" rá a "nyuszira" az ERŐMŰRE! " . Szerintem ezt közöld a Heves megyei rendőrkapitánnyal is. "Környezetkárosítás miatt indult rendőrségi eljárás a Mátrai Erőmű Zrt.
visontai telephelyén kialakult gázképződés ügyében – jelentette be a
Heves megyei rendőrfőkapitány pénteken Markazon." Ajánlom figyelmedbe a c pontot hogy kellett volna értesíteni a katasztrófa védelmet vagy nem ----(3) *
Az üzemeltető köteles az e törvény végrehajtását szolgáló
kormányrendeletben meghatározott felülvizsgálati eljárást kezdeményezni
az iparbiztonsági hatóságnál a) a veszélyes tevékenység ismételt folytatása, b) a
működő veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem, a veszélyes anyagokkal
foglalkozó létesítmény, küszöbérték alatti üzem, a tárolóberendezés vagy
a technológiai eljárás, vagy a védekezés belső (létesítményi)
rendszerének a biztonságra hátrányosan kiható jelentős változtatása, c) * a
jelen lévő veszélyes anyagok mennyiségének jelentős növekedése vagy
csökkenése; a veszélyes anyag jellegének vagy fizikai tulajdonságának,
vagy felhasználási folyamatának jelentős változása,
Vizet prédikálnak.... és bort isznak! :( . Többe fog kerülni a 19-24 közötti időszak Budapestnek mint a 14-19 közötti! . Hat hete van már Karácsony, mindenki támogat, mindenkivel egyetért, már a klíma vészhelyzetet is elrendelte..... de még csinálni nem csinált semmit sem.... . Az atlétikai VB kapcsán pedig volt egy kemény mondatata..... amire meglepő módon a haladók nem csaptak le.... mondott volna ilyet Orbán! ...... . ha a Kormány nem teljesíti a KÖVETELÉSÉT akkor Ő ÍR !!!!! egy levelet az atlétikai szövetségnek amiben jelzi, hogy Budapest visszalép a rendezéstől! Ezek szerint a Karácsony már BUDAPESTNEK képzeli magát! :(((( . Kapott az ellenzék lehetőséget, hogy bizonyítsa: alkalmas egy Ország vezetésre! . ez alatt a 6 hét alatt NEM EZT láttuk! .
Ezek ugyanazok! Erről már okt. 13 után megemlékeztem! A bródyt idéztem be! Nem értették, nem akarták érteni! Aztán Szakács Árpádtól nov. 21.-én örömmel hallottam újra! A Lovas István Társaság első kitüntetettje. Jó helyre került az a díj! Jelenleg signál, majdnem a fideszt dicséri az önkormányzatok helyzetét "elemezve"! - "Visszahozták" az eddig titokban tartott szakmai csodagyerekeket, Draskoviccsal az élen Vágó kvízmesterrel kiegészítve! Lesznek még ilyen meglepetések!
Átfutottam a többi topikot és semmi sem változott! . A haladók továbbra sem akarnak beszélgetni az aktuális kérdésekről, csak írják a féligazságra épülő HANGULATKELTŐ hozzászólásokat. Aki reagál rá és cáfolja.... azokat pedig csapatostól betámadják, sértegetik, gyalázzák, provokálják! . Szóba hoztad a Pesti pénzszórást..... egyből támadtak, hogy az teljesen jogos.....mármint a fizetésemelés.... Igen! de pl. a KÜLSŐS alpolgármester 5 év alatt mennyi plusz kiadás egy adott kerületnek? már kérdeztem, de akkor sem volt rá válasz..... ahogyan azt sem olvasták, hogy 3 !!!!! napos határidővel hirdettek meg állást! . meg azt sem, hogy az "elfekvőben" pihenő POLITIKUSOKAT helyezik újra pozícióba..... azok pedig egyből beviszik TANÁCSADÓNAK a holdudvar jeles tagjait..... stb.... . Mit mondtak a kampányban? . ők nem olyanok mint a FIDESZ! . Tényleg nem olyanok!!!! . ROSSZABBAK!!!!!! :((((((
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.