MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
ezerszer leírtam: nem értek egyet az EU ügyészséggel! nem értek egyet semmilyen migránskvótával! nem értek egyet meglévő tagállami hatáskör átadásával az EU-nak! stb... a MOMENTUM-nak erről más a véleménye!
Példa pontosítva: van egy határozott idejű szerződéssel rendelkező beosztottad, majd az állást megpályáztatod, amikor az lejár. Vannak egyébként cégek, akik ezt csinálják.
?????????? . te ezt érted? . van egy alkalmazottad és valaki ki akarja "túrni".... elmondja, hogy ő mire képes.... te pedig megkérdezed a másik féltől, hogy ő mire képes??????
?????????? . most azt gondoltad, hogy hosszú értekezésbe kezdek a MOMENTUM programjáról????? . egy percet nem szánok erre! . egy olyan párt aki a NOLIMPIA kampányt fémjelzi..... a szemeben senki!!!!! . és továbbra sem igazán érdekel az, hogy a FIDESZ milyen véleményt alkot róluk! Szerncsére van SAJÁT véleményem, így nem szorulok rá máséra!
Nem erzed az ervelesed nevetsegesseget? Tenyleg? Kersz programokat ellenzektol ami van de nem olvastad el oket csak legbol feltetelezel par szlogen alapjan. A Fidesz eseten meg nem erted minek program hisz latjuk mit csinalt eddig.
Latod ezert lerdeztem ra es biztos voltam a valaszban is. . Mi nem tetszik belole? Minden. Van amivel egyetertesz? Nincs. . Innentol fogva tudom hogy nem olvastal el semmit csak azt tudod amit mondot rola a Fidesz hogy mivel nem szabad egyeterteni. . Pobt amennyire az Eus Zold partokrol is MINDROL kijelentetted hogy komcsik mert olvastad a programjukat.
elviekben minden magvalósítható, gyakorlatban csak az amit a tagállamok támogatnak. . én eleve a liberalizmus főbb pontjait nem tudom támogatni. . egy szűk részét igen, de a lényegesebb pontokat nem.. így inkább más csoportból választok.
Az, hogy értelmetlen, az lehet az egyéni véleményed, de hogy pl. a Momentum programja megvalósíthatatlan, az józan ésszel hibás gondolat. A pontok nagy részében van elképzelés, konkrét, és meg is valósítható.
EP-képviselővel rendelkező fidesz a mai napig nem tudja megmondani pontosan, hogy mit szeretne csinálni az EP-ben, még azt sem, hogy melyik frakcióban ülne, és ott mit szeretne elérni. " . ez így egy eléggé brutálisan nagy csúsztatás! :(((( . FOLYAMATOSAN !!!!! arról beszél a FIDESZ, hogy mit kellene csinálnia az EU-nak! Az EPP párt színeiben indult és kampányolt! Ahogyan a frakció alapító ülésén is részt vett és megszavazta a vezetőjét!
A választók 99,9%-ának fingja sincs, hogy mit csináltak a fideszes EP-képviselők az elmúlt 5 évben. Jávor Benedek egymaga többet tett, mint az összes fideszes együttvéve.
+ a magyar pártok közül a legtöbb EP-képviselővel rendelkező fidesz a mai napig nem tudja megmondani pontosan, hogy mit szeretne csinálni az EP-ben, még azt sem, hogy melyik frakcióban ülne, és ott mit szeretne elérni. Úgy tűnik, elég sokan vannak, akiknek ez bizonytalanság és pávatánc megfelelő, mint program...
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.