Topiknyitó: saru 2007. 02. 03. 08:30

Mi lesz veled Magyarország?  

a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 20:10
Előzmény: #1237  pampa
Pampa
"Lesztinger anyagilag támogat egy kis pártot.
Ugyan melyiket?"
Igen. Pont ez a bajom az MDF-el (a listájukra valóban bekerült pár Leisztinger-közelinek vélt ember), mert amúgy tetszene az irányvonaluk. A másik bajom, hogy lassan virítani kéne valami önállót, Orbán elutasítása eddig elég volt, de a továbblépéshez több kell.
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 20:08
Előzmény: #1238  Törölt felhasználó
Érdekes azért, hogy szélsőséges Lenin-fiúk (cnqui, pnzny, bxr, tzsdnyl) oktatják ki az embert a demokráciáról meg a vitakultúráról. Ez kb. olyan, mikor gyurcsány tart kiselőadást a tisztességess vagyongyarapodásról, vagy mikor elénekli szívére tett kézzel, hogy "fel, fel, te éhes proletár...". Felhívnám azok figyelmét, akik tudnak olvasni, sőt, értik is azt, amit olvasnak, hogy tzsdenyl eredeti hozzászólásának címe, melyre reflektáltam, az volt, hogy "reggeli provokáció". Röviden csak ennyit az érdemi vita szándékáról. Ezen túlmenően pedig az ember megválogatja, hogy kivel bocsátkozik érdemi vitába. Ti, Lenin-fiúk nem éritek el ezt a szintet.

Röviden: aki ma még védi a jelenleg regnáló mszp-szdsz kormányt, az vagy nagyon aljas, vagy nagyon ostoba. Amúgy meg ceterum censeo...
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 19:15
Előzmény: #1235  Törölt felhasználó
conquistator
Ha valaki okosan érvel a hülyeség mellett, az minek nevezhető???
pampa 2007. 03. 18. 19:14
Előzmény: #1236  Törölt felhasználó
2010-ben az MSZP-nek lehet hogy az SZDSZ mellett még az MDF-re is szüksége lesz.
No, az lenne egy szép koalíció.
Felénk azt csiripelik a verebek,hogy Lesztinger anyagilag támogat egy kis pártot.
Ugyan melyiket?
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 19:04
Előzmény: #1235  Törölt felhasználó
Malév te okos pali vagy, azon kevés konzervativ polgártársaim közé tartozól akit nem űtnélek le egy csete patéban azonnal! De! A Conkit jobb ha komolyan veszed...
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 18:48
Előzmény: #1234  tokos.
tokos
conquistator provokál
próbálja védeni a "nagy" vezért
ezért próbál összemosni mindent
pld. a komcsiknál szociknál megszokott "elvtárs"
megszólítást fideszesekre érti
jobboldalt egyszer sima csőcselékkel azonosítja
másszor azt állítja, hogy 17 részből áll és darabokban van
saját állítása szerint ő fideszes politikus volt csak kilépett
na ennyire kell komolyan venni
tokos. 2007. 03. 18. 18:34
Előzmény: #1233  Törölt felhasználó
"Az a pár utcai őrült lenne a nép nagy része? Ilyen kis ország lennénk??? "

Nem, conqi, nem csak azok utálják, mint a görényt, én is, és valószínűleg a többség, csak nem mindenki megy balhézni az utcára.

Én pl. a magam módján csendben tiltakozok, pl. megy a jövedéki adó külfölre, így rajtam nem nyert semmit a gennyláda.
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 18:27
Előzmény: #1232  Törölt felhasználó
Gyurcsány Abszurdisztánt csinált ebből az országból, gyűlöletet váltott ki a nép nagy részéből...

Az a pár utcai őrült lenne a nép nagy része? Ilyen kis ország lennénk???

"A globális tőkének nem ilyen emberre van szüksége, aki lejárat mindenkit az ostobaságával. "

Más elvtársaid meg pont azért hánynak vért, hogy Gy. a globális tőke kiszolgálója. Szerintem ezt jobb, ha egymás között először megbeszélitek...

"Ami a lényeg, hogy az elnyomó politika nem fér össze a szólásszabadsággal és a demokratikus eszmékkel... "

Ugye nem a molotov koktél-dobálást tekinted a szólásszabadságnak? Vagy esetleg azt a sok mocskot, amit a kormányra és Gy-ra kiabálnak.
Ha veled szemben alkalmaznák ekképpen a szólásszabadságot, akkor is féltenéd?
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 18:20
Előzmény: #1229  saru
"ha esetleg nyer is a baloldal, - ezt ma képtelenség megjósolni, - Gy.-t még az idén elfújja a szél saru"

Gyurcsány Abszurdisztánt csinált ebből az országból, gyűlöletet váltott ki a nép nagy részéből... Ez szerintem az eddigi befolyásos pártfogóinak sem tetszik. Az sem tetszik, hogy a népharag miatt nem tud a nyilvánosság előtt beszédet mondani...
A globális tőkének nem ilyen emberre van szüksége, aki lejárat mindenkit az ostobaságával.
A globális tőke azt szeretné, ha az emberek elfogadnák a kínálatukat, és nem kényszernek és rabszolgaságnak éreznék a rendszerüket. A gátlástalanul elnyomó politikára nem lehet hosszú életű rendszert építeni.

A tömegeknek hozzá kell járulni a saját megsanyargatásukhoz. :)))
A médiák sokat dolgoztak ezért nálunk is, és a lumpen rétegeknél valóban eredményesek voltak.
Ami a lényeg, hogy az elnyomó politika nem fér össze a szólásszabadsággal és a demokratikus eszmékkel...
Az elnyomó politika, amit a hazug emberünk megvalósít, az a diktatúrához illik, és ez az Unióban remélhetőleg nem lesz kivitelezhető.
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 18:05
Előzmény: #1230  Törölt felhasználó
Sok kicsi jobboldali gittegylet..

Nos, azt hiszem, már el is kezdődött. A tegnapi hírekben - ha figyeltétek - kiderült, hogy a kb. 17 un. Kossuth téri szervezet közül már többen nem hajlandók a továbbiakban együtt tüntetni bizonyos másik szervezetekkel.
Ez igazi magyar betegség: mihelyt eljött a "győzelem" ideje, az addigi elvtársak rögtön egymásnak esnek.
A Fidesz számára éppen ezért létkérdés Orbán. Ha őt leváltják, az egész valamelyest egységes jobboldal darabokra szakad.
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 17:58
Előzmény: #1227  Törölt felhasználó
az mszpre is szavaztak
érthetetlen
saru 2007. 03. 18. 17:53
Előzmény: #1226  pampa
"Valos veszely, hogy Gyurcsany Ferenc 2010-ben tul nyeri magat."

ha esetleg nyer is a baloldal, - ezt ma képtelenség megjósolni, - Gy.-t még az idén elfújja a szél
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 17:50
Előzmény: #1225  Törölt felhasználó
Ki a fene szavaz egy randarirozo, adosagvalsagban sinylodo szelsoseges szektara? Sok kicsi veszekedo "jobboldali git-egylet... Ez lesz!
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 17:50
Előzmény: #1225  Törölt felhasználó
Ki a fene szavaz egy randarirozo, adosagvalsagban sinylodo szelsoseges szektara? Sok kicsi veszekedo "jobboldali git-egylet... Ez lesz!
pampa 2007. 03. 18. 17:46
Előzmény: #1224  Törölt felhasználó
Sokat írjátok,hogy Orbán bedarálta a jobboldalt.
Nos egy kis leltár:
-SZDSZ
-MDF
-MIÉP
-JOBBIK
-KDNP
-Torgyán féle KGFP
-Kisgazda p. szövetség
-Gorka S. pártja
-FIDESZ

Baloldal:
-Munkáspárt
-MSZP
-?
Ha valamit kihagytam pótoljátok.
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 17:41
Előzmény: #1224  Törölt felhasználó
felébredsz és ez már nem is izgat majd
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 17:35
Előzmény: #1223  Törölt felhasználó
Valos veszely, hogy Gyurcsany Ferenc 2010-ben tul nyeri magat. Narancsos bukta, zavargasokba menekulo, feleloseget soha fel nem vallalo fiszov elitte...
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 17:14
Előzmény: #1222  Törölt felhasználó
"Conquistatornak innen üzenem, ne hozd állandóan a formádat.
Yesterdey-t szvsz meg hagyd.
Inkább felelj és érvelj lényegi kérdésekről, ha valaki kérdezi a véleményedet. (Nekem nem kell, én nem kérdeztem semmit) "

Amint azt olvashattad, pampának feleltem lényegi kérdésekre s csak azt követően "hoztam a formám". Azt is csak azért, mert yes ismét az anyázást választotta a lényegi vita helyett. Őt kellene inkább rendre utasítanod, nem engem.
Törölt felhasználó 2007. 03. 18. 16:51
Előzmény: #1220  Törölt felhasználó
Tőzsdenyúl.
Szia! :))

Nehéz abbahagyni a melót, mert hát a hobbim a munkám :)

Jól van.

Akkor ha jól értem, szerinted a nem kívánatost azért nem tudja felváltani egy üdvözítőbb hatalom mert az ellenzék mint olyan nem megfelelő erre ?

Vagy esetleg kokettál a rezsim permanens fungálásához egy olyan "szerepjátszással", mely vélhetően nehezen bírna elnyerni egy masszív néptámogatást?

Ezért tehet az ellenzék inkább erről?
----------------------------------------------------------
Ez a demokrácia/nem demokrácia kérdése nagyon jó :) Tetszik, mert szerintem éppen lényegre világít rá.

Szerény véleményem szerint a mai kannibál kapitalizmus (amerikanizálódott fogyasztói társadalom) nem demokrácia.
Az, hogy 4 évente kiengedik a nyájat a karámból a szavazófülkékbe (előtte agyonmanipulálják) , aztán visszatérve a nyájnak 4 éven át a világon semmi beleszólása nincs semmibe csak fizet mint a katonatiszt azt sem tudja már miért : ez NEM demokrácia.( De a TV-t nézheti Győzikével és társaival.)

A II. világháború után volt példa demokratlkus prularizmusra, erős szociális hálót és létbiztonságot kiépítő erőskezű kormányzatra Európában többször is.
Mára sajnos kétpártrendszeres rezsimek alakultak ki, az usa-ban mára már lényegében nincs eltérés a két párt között, csak felszíni különbségek.

Véleményed?

----------------------------------------------------------
Conquistatornak innen üzenem, ne hozd állandóan a formádat.
Yesterdey-t szvsz meg hagyd.
Inkább felelj és érvelj lényegi kérdésekről, ha valaki kérdezi a véleményedet. (Nekem nem kell, én nem kérdeztem semmit)

pampa 2007. 03. 18. 16:39
Előzmény: #1220  Törölt felhasználó
Köszi!

Topik gazda

saru
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek