Csak magyarázd már el mi közöd van neked mínősítgetni bárkit is a meggyőződésért! Tömeg van akik nem értenek egyet veletek a kocsmai iszogatások gyanúsításaival. Ki is tiltanak benneteket csapatostól, akik nem szívbajosak. Amit itt nyomattok egyáltalán nem törvényes, de azt a látszatot akarjátok kelteni, mintha tőletek függne ki mit írhat és azt hogyan kell értelmezni, hogy aztán "hülyére" vehessétek, büntetlenül! Van akik már nem hagyják! Nos, ebből nem kér a fórumozók többsége, az arroganciátokból és a mindenhatóságotokból! - Érezzétek csak magatokat kellemetlenül, ha nem tudjátok már tematizálni a topicokat!
Egyrészt a nevezett esetek államfőválqsztások voltak, nem általánosak. Másrészt szerintem a magyar pártoknak elfogadható más pártokkal koalícióban kell indulniuk, ha egyedül esélytelenek. Harmadrészt, ha figyelmes lettél volna, akkor tudnád, hogy a Momentum által támogatott pártoknak vannak magyar tagjai.
Nem követtem a munkásságát. Kb. annyi maradt meg róla, hogy fidesznyik, meg hogy kb. a copy-paste-hoz ért. Érvrendszere meg egy hatéves szintjén mozog. Így, hogy írta valaki, hogy pampa van a sungir név mögött, egyből lejött :-)
Kegyetlen szánalmas, hogy milyen színi előadást nyomnak itt a többi fidesznyikkel.
Ezek tényleg nem látják, hogy milyen űbergáz az egész produkciójuk?
"Fegyőrek csak bábuk nem döntenek semmiről külföldről kapják az utasításokat." Akkor ezzel ugy tekintem egy kommunistat se tudtal mondani kozulluk. Koszonom. Akkor mar csak az erdekelne hogy szerinted kik adjak az utasitasokat kulfoldrol?
Nem is értem a koncepciójukat. Ideküldik pampát, hogy sungir néven próbálja meg a mihasznákat reklámozni. De amit itt összehoz a többi fideszes aktivistával, az kegyetlen szánalmas. :-) Enné szó szerint jobb lett volna nekik, ha befogják a p.fájukat. Így az egész eddigi portfóliós tevékenységüket tették nevetség tárgyává.
De hát ők tudják. Ők választották ezt az utat. :-) Legalább jól lehet rajtuk szórakozni :-)
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán