És mit írtam? Azt, hogy a sungir néven futtatott fidesz aktivista épp most tolvajozta le Orbánt. Te meg a helyett, hogy sungirnak pofáznál, velem vagy elfoglalva :-)
Vajon kire nézve szánalmasabb a fidesz - mihaszna előadásotok, a fideszre vagy a mihasznákra?
A sungir néven futtatott fideszes aktivista tolvajozta le a főnököd. Mit lép erre? Azon túl, hogy elkezdesz azokkal foglalkozni, akik szólnak neked arról az apróságról, hogy a mihasznának kinevezett fidesz aktivista letolvajozta Orbán Viktort.
Hát ha a sorosba nem lehet belekötni, akkor az orbánéba minek kössek bele? Az Orbánt már ezerszer letolvajoztad és semmi hatása nem volt. De azért szóltam!
Ami nem világos nekem, hogy ha már a mihasznának kinevezett fideszes, sungir letolvajozta Orbánt, akkor miért nekem címzed a kifogásod? :-) A C-men -nek sungirral kellene vesződnie, helyette velem foglalkozol?
Vajon a fidesz - mihaszna színi előadásotok a fideszre vagy a mihasznákra nézve szánalmasabb?
Kezded lejáratni magad! Folytasd csak! Van még a tarsolyodban, csak a fogalmazás gátlót nem figyeled eléggé! Nem kell ahhoz gyógyszer sem, ha odafigyelnél.
Ha nem volt gyurcsányterror ne is írd le! A történelemhanisításról meg jobb ha leteszel. csak a gyújtogatókat nem sikerült még gyurcsányrendőrségnek elfogni, de folyamatosan rájuk mutogattok! Hát nem érdekes?
Hát, a fidesznél meg a mihasznáknál elég kevés nobel-díjas agysebész mozog, de elnézve ezeket a szerencsétleneket, tényleg hajlok rá, hogy ezeket a baloldal küldte ide, lejáratni a mihasznákat meg a fideszt.
Ennyire hülye még egy mihasznás se lehet, mint amit ezek előadnak. :D
Katasztrófálisan seggfej..... Azontúl , hogy tükörbe még nem nézett, az alapvető ismeretei is hiányoznak. Feltételezem, hogy anyuka tévedésből a placentát nevelte fel....
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán