Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
Te csak ne foglalkozz azzal, hogy én "mibe ülök bele" és mibe nem. Az Opusnál is jókor szálltam be, sávoztam, de mindenki NER-ezett, oszt lassan négyszáz lesz a real. Itt egyelőre csak érdeklődőként vagyok jelen, ha végigolvastad az egyébként nem hosszú topicot, akkor az abból még neked is világos kell, hogy legyen. De szerintem te propagandát fújsz itt, azonban a saját oldaladról mindenkit letiltasz, aki nem a szivárványos mantrát nyomja. Szép kis demokrata vagy, illetve csak szeretnél annak látszani. :)
rubel viktort mindenki szidja akinek nincs agysérülése a fidesz propagandától, mivel nem tudnak kormányozni csak lopni, ezt mindenki tapasztalja az egészségügyön és az oktatáson keresztül. a dk-sozást gyurcsányozást te tolod folyamatosan, amit a gazdáid várnak el tőled, azért hogy a kevésbé okos fideszes 14 év után is gyurcsánytól féljen, ne az orbáni inflációtól és a romló életszínvonaltól.
No, te is megjelentél, az ellenzéki oldalak agitátoraként. Szerintem nem is érdekel ez a papír, csak zavart akarsz okozni minden oldalon. Legalább megfizetik?
Ne hazudozz! Akkor miért szidod olyan lelkesen a kormányt az "Orbán takarodj" oldalon, és miért várod kétségbeesetten az ellenzék "visszatérését", amelyiknek vezető pártja a DK, és annak vezetője pedig Gyurcsány! Hoppá! Hazugságon kaptunk megint! És folyamatosan! Szerintem te ott agitpropos vagy, ide is azért jöttél, hogy demoralizáld az oldalt!
Egyenlőre vagy egyelőre? Az egyelőre és az egyenlőre alakja nagyon hasonló, pedig egészen más mondatokban használjuk a két szót, a jelentésük ugyanis nagyon is különbözik. Egyelőre nem megyek be az iskolába – vagyis most még nem megyek be az iskolába. Az egyenlőre jelentése „egyenlő részekre”.
Lehet, hogy Kebir társunk még mindig arrafelé dolgozik? ... Nekem az arab kimaradt. Csak a "fejlett" nyugati világ néhány nyelvét beszélem, amiből az egyik a második anyanyelvem, mint anyai ágú sváb nagypapám/édesanyám unokája.
...én csak üdvözöltem Kebir társunkat....sokat dolgoztam régen arrafele ...kellemes emlékeim vannak...bár csak tudnék többet...de sajnos csak pár mondatot tudok...
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban