Annyira szeretnének a VITÁT tessék ellenjegyezni. Ennyi pénzért nem jött a dobogóra O.V. Na látod.. akkor már mondhatod kívánságod nem Teljesült.Milyen világ ez PONTOS KERETET KELL ADNI MINDENEK. Hajlandó lesz..:::)))
"December 8 óta nem tudnak 200 ezer aláírást összeszedni." . Az ne zavarjon, hogy 120 napjuk van rá, és 2 napja volt 170 ezer. Szóval, a jövő héten (kb. 6 hét alatt) meg is lesz.
Törölt felhasználó2022. 01. 16. 16:34
Misson impossible 18 A fidesz a választások megnyerése érdekében beindította a CSIRKE FAR-HÁT protokolt! Magyarország jobban teljesít! Előre a Lenini úton!
Áhh nem hinném beáll vitázni.. ámbár én nem vagyok Ő! Te szívatsz mi...::))) -na majd,ha nem áll be, ellene fordítjátok..MZP-ek meg nekünk kell megérteni a a sorok között a huncutságait.. Ismerem már a vonalt, mindent kihasználtok ellentáboron::))) -Ha nem lesz érv. a 200ez. aláírás azt is kihasználjátok LESÖPÖRTE O.V.::)))Na preciz csapat a Tietek!! . -Tudod mennyi aláírást láttam részegen,no meg másik,harmadik pulthoz is odament ISMÉTLÉSHEZ(nem lesz meg a 200ez.) Késő ébredtek fel Oda még 250ez. is kevés lenne, annyi lesz a MEGÁLLAPÍTHATATLAN::)) -azt meg kíhúzzák, ott van ám a Ti képviselőtök is!! amiben nem tudtok aláírás minőségében dönteni,megy a Független Birősághoz!! Készül fel mennyi okozott kár van/lesz abba!! "persze én csináltam azokat is" ::))
Na most olvaslak téged is vissza. Akkor bizony neked is támogatni kell a vitát, hogy biztos legyen az újabb kétharmad, mert egyelőre még neccesnek tűnik! :D
Ő egy beteg ember, gyógykezelésre szorul, akárhol van, már csak az arra járó emberek állnak meg, belehallgatni a sületlenségeibe. MZP bedarálta a baloldalt, még ami maradt belőle - szerencsére! December 8 óta nem tudnak 200 ezer aláírást összeszedni.
Igen, többek között erről kell vitáznia Viktornak és Péternek pro és kontra, hadd ismerje meg mindkét oldal a másik véleményét kicsit kilépve a buborékból. Ennyit kértem.
::))) JÓ POFA MEGJEGYZÉS..:::)))))))))))))))))))) KISZERÁ-KISZERE Nevesettek már olasz táncdal.. rádióba.. kiszerá,kiszerá.. tetszik.. megjelent már magyar fordításba is..::))) Életől mit remélsz,ha nem tévedek ez a címe..
Jó van ezt a legkönnyebb mondani.. Ember MZP műszaki körbe sorolja a rezsicsökkentést, azt mondja akinek megvan oldva SZIGETELÉS+NAPKOLLEKTOROZÁS ODA NEM JÁR REZSICSÖKKENTÉS!! AZONKÍVÜL SOK EMBERLLAKÁSA EZZEL NINCS ELLÁTVA. AZOKAT MEG BETESZI A SÁVOS ENERGIAFELHASZNÁLÁS TARÍFÁBA. Tudod ezzel már meg is KERÜLTE Márkitok nagyon sok Embernél máig alkalmazot REZSICSÖKKENTÉST!! (na ez ilyen egyszerű) ne cikiz a fogalmazásom miatt, én tégedet nem cikiztem. Én gépészként végeztem ott nagyon nem fogtuk meg a Stilisztika tantárgyunkat, hol ott a év végén számonkérték!!Í(nem kell az maguknak Gépészeknek) jaj nekem csak annyi bajom lenne!!
MZP már többször beégettt amiatt,hogy halvány fogalma sincsen a tényekről,ezért írtam,hogy nem okos,erre megsértődtek a hívei :)Alapjáraton egy felszínes ,hatalom éhes kevés tudással rendelkező ember.Akivel egyébként a Fidesz nem járt rosszul,mert szépen ledarálja az ellenzéki hívek táborát.Szóval,ahogy mondani szokás,Péter csak így tovább folytasd amit elkezdtél :))
Ja igen értelmiséget arra érti politikai asszisztencia.(Király Julianna valamikor a MNB dolgozója volt 2008-ban is mikor Gazdasági váltság berobbant Magyor. ÁLLAMKÖTVÉNYEK vásárlása Kiapadt(_Teljesen kezelhetetlené vált) ami az Álamcsődhöz vezetet (Ezt se ismerik el) Én meg kiváló tanárainkra kinek a névét még mikor iskola végzettség után egymásközt Örökre megemlegessük!! Úgye ebből van/volt a legkevesebb!!
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!