Dehogynem, volt már ennél nagyobb csökkenés is. Nagyobb állományú Dkj lejáratkor mindig ez van. Pár nap múlva, mikor jó sokan beléptek már a csökkentett hozammal, utána majd visszahúzzák.
sziasztok, szép hozamesés volt, nekem deja vu-m van. A tavaly decemberi 27-i lejáratnál volt ilyen. Az is ilyen 200+ milliárdos lejárat volt, ez a mostani pedig ugye még annál is nagyobb. több száz milliárd Ft keresi a helyét... persze, hogy hozamesés van. Viszont az ÁKK referencia-hizam csak 20 bázispontot esett, szóval szerintem feljeb fog ez még menni pár napon belül...
Hello! én kezdőként sajnos lemaradtam a hosszúkról. vettem keveset de már későn, mondjuk időarányosan még mindig veri a PMÁP-ot 4 hét alatt 2,1%. Kérdésem az lenne, hogy melyik magyar rövid kötvényekre gondoltál ahol az árfolyam észak felé indul szerinted? (jönnek le a kamatok az lenne az indikátor?) köszi
Köszönöm! Ilyen durva belenyúlást a kamatokban az elmúlt 3 hónapban még nem láttam, mint amit ma délelőttről délre csináltak. Ezek alapján lehet érdemesebb akkor pénzszámlán hagyni, mert mire visszamenne számláról a pénz másnap reggel 8 utáni jóváírást követően, addigra lehet megint csinálnak egy ilyen durva kamatcsökkentést. (Pont lemaradtam a 13,9-ról, mert a sz@r erste alapokat kezdtem böngészni - jó nagy költségeket lehúznak minden címszó alatt - , így most nagyon pipa vagyok miatta, de hát az eddigiek alapján a fene se gondolta volna ezt a mértékű DKJ beejtést.)
Magyar Állampapír tulajok