Nem nyereségről beszéltem, hanem cégértékről... De a nyereség is simán triplázódhat. A cégstratégia jó, a balkáni terjeszkedés jó (magyar cégeknek ez a piac adott). A stratégiai infrastruktúrákat megszerezte a cég, ebből talán az Invitech a legértékesebb. A DIGI EBITDA alapon jó, adott a lehetőség a nyereségessé tételre is, van versenyelőnyt jelentő fejlesztésük is. Itt nincsen agrár cégtől szállodákon át az építőiparig összetákolt céghalmaz. IT és telco cégek vannak, egyértelmű, hogy mit építenek. Szóval én nem temetném ezt a részvényárfolyamot.
így van, csak nehéz, megint feltűnik egy "csillag", ezerrel ordibálnak benne, hogy mekkora jó lesz, aztán veszed észre, hogy szociopata debil brókerek kötögetnek benne ide-oda logika nélkül és akkor már késő
Ha ennyire biztos a bukta akkor a németek miért lesznek 25%os tulajok? Semmi sem biztos. Nagy a kockázat azt elismerem. Valaki csak kiszámolta a cégvezetésben, tulajdonosi körben hogy mi a matek. Különben nem vágtak volna bele.
Jah, így van, de ezt már nem akartam feldobni, mert láttam, hogy a kollégák oda vannak érte és azt is meg fogják magyarázni... Sok a hitele a cégnek, brutálisan sok...Sokat is fognak érte fizetni, szerintem ez a cég egyelőre reményeket hordoz.
4IG csak rövid spekikre jó, befektetésre biztos bukta. Ezek a brutális kötvénykibocsátások időzített bombák, csak ezek kamatai évi több tízmilliárdos tétel.
Szerintem olvass utána hogy milyen cégeket vettek és azok milyen eredménytermelő képességgel bírnak! Igazad van 3x annyi részvény lesz, viszont nagyon szomorú lenne a vezetés ha a 6milliárd profitnak nem a sokszorosát (5-8) termelnék!
1100-1110-en adtam mindent, 1070-en már vettem vissza, aztán 1020-on, 950-en, 910-en, 830-on és most hülyének érzem magam és becsapottnak de voltak rövid játszmáim is benne, 831-856 utoljára
Nem tudom, de szerintem nekik nem is nagyon számít az árfolyam, mert nem árfolyamnyereségből akarnak profitálni, hanem a cég által termelt pénzből, valószinűleg látnak benne potenciált, ezt nem is kétlem, de én csak azt mondom, hogy ez a te szempontodból tök8, mert a te részvényed az egészhez képest harmad annyit fog érni.
leves