tudod, van az a hülye mondás, hogy egy részvény nem emlékszik jó, hogy mi viszont emlékszünk, hogy volt ez az rv 1000, 700, 500 és most 250 na de mitől 250? valami sz@r van a palacsintában? tudtommal nincs tudtommal sokkal többet ér, mint 250 akkor? miért kéne innen is lejjebb mennie?
Megvagyok, tudod a rosszpénz nem vész el. Vásárolni voltam elköltöttem egy rahedli pénzt. Ma én is adtam nap-ot, de nem volt sok. 2300-ról volt és 2600-on adtam. Eladtam még a tegnapi 56,5-ös DM-et 58,5-n. Vettem még deltát 60-on, azt adtam 63-n. Reggel vettem 840-en 1000 db 4ig-t és eladtam 880-on. ennyi történt. Írtam mailt is.
Cig nagyon jó példa! . oda hirtelen emészthető sztori jött. 100 ról gyorsan visszatették 388 ig, amivel megjegyzem kicsik nem kerestek hanem max kiolvadtak.
most eszembe jutott a cig példája, nagyon sok volt nekem 170 körülről, több, mint 12K és átkötöttem , tartottam, igaz, amikor megindult, dobáltam, 270-ig mindet eladtam, aztán később vettem vissza , és még az is megérte, 40K-t gyűjtöttem vissza és azokat is el tudtam adni 350-ig tudom, hogy nem érdemes párhuzamot vonni, de a cig-ben is kígyót-békát kiabáltak, hogy csőd lesz, stb.
Zsimo, ezt gondold meg nem akarlak semmire rábeszélni, nem zárom ki, hogy nem tolják még lejjebb, de szerintem mint a kutyák a koncra fognak akkor ráugrani a népek ---- én is tényleg nem tudom, mi értelme ennek a sehova vonatozásnak, de nem értéktelen vacak, hogy eldobd na és ha eldobod, van helyette jobb ötleted, ami visszahozná a hatalmas bukót? szóval gondold meg
leves