Te már nagyon előre vagy a készülődéssel, már a fát is díszíted! Az enyém még ki sincs vágva. Mi 24-én szoktuk csak feldíszíteni. Nekünk most nagyon különleges fánk lesz, a típusát nem tudom, vagy 5 éve vettem egy arborétumban díszfának, azt mondták, hogy 50 év alatt sem fog megnőni 1 m-nél nagyobbra. Már most több mint 2 méter és sajnos annyira terebélyes, hogy tönkreteszi a többi dísznövényemet. Ő lesz az idei karácsonyfám.
Nalunk meg suliban holnap a gyerekek. Nejem is dolgotik meg holnap. Szerdatol jin a dilihaz megint, ha mindenki itthon lesz. Vege akkor a nyugalomnak :)
most már nálunk sem jöhet közbe semmi, ma volt az utolsó "karácsonyi nap " a suliban, , januárig semmi, lányom karácsonyi ebédes céges zárója is megvolt, innentől ő is csak otthonról dolgozik, de nem sokat
Ebbe a házba, ahol lakunk. Jó nagy, van mit takarítani. Nagyon sok ablak is van, azokat nagyon sok idő kitisztítani. A budai lakás, az még sehogy sem áll, vagyis szét van verve, most kell majd kezdeni a felújítást.
Hat sajnos ilyen programokba nem szabad penzt olni. Mi ket eve nem megyunk sehova, csak a Balcsi es Duna menti nyaralonkba. Ezen kivul 1-1nap szerte az orszagban, igy nincs semmi kockazatunk. Barmikor modosithatoak igy a napjaink. Elore nem lehet tervezni. Max masnapi foglalassal menni
Sziasztok! Ma amikor hazaértem meglepődtem, a számlámra bekerült egy ELADÁSI MEGBÍZÁS "AUT-MIN" jelzéssel, - a távollétemben, amikor a laptop ki sincs nyitva ( telon nem szoktam megbízást adni). Az eladási megbízás aut- nin jelzéssel kellte a mai nap 16.58.57. A random sokat romlott, mióta az Erstéhez tartoznak.
barátnőm nemrég hívott, tönkre van téve az idei karácsonyuk, ment volna a fiához és unokájához, a fia hívta ma, a gyerek osztályában több covidost is találtak, karantén, mentek volna színházba, koncertre, szállodába, mindez ugrott és a nagyobb családi karácsony is
ja, pár napja kaptam 39-en futurt, de azt odaadtam 40.6-on szóval azóta vettem ma újra itt már olyan nyomoronc árak vannak, hogy ezeket már meg kell venni szerintem
csak egy példa: utoljára futurt 47-en adtam és azóta nem is vettem, csak ma : FUTURAQUA Vétel 2500 db 38.2 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8322710, idő: 2021.12.20 09:04:11) FUTURAQUA Vétel 1629 db 37.1 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8328383, idő: 2021.12.20 09:04:54) FUTURAQUA Vétel 371 db 37.1 Ft áron teljesült (szerződésszám: 8328383, idő: 2021.12.20 10:09:42)
szia, én ma nem kereskedtem, itt voltak a takarítók, nap közben még a számítógépemet sem tudtam, hogy hol van. Most nézegetem, hogy mik történtek, sok mindenben úgy látom volt jó beszálló.
én ma becsomagoltam minden ajándékot, jó sok idő volt, és felállítottam a fát, félig feldíszítettem, arany és hófehér díszekkel, és a végén néztem, hogy túl elegáns lett, hiányzik még egy szín, kitaláltam a narancssárgát, és azt, hogy 3 narancsból narancskarikákat vágok majd, kicsit hagyom száradni őket súly alatt, hogy ne görbüljenek meg és felteszem a karikákat a fára 23-án este :)
leves