Jön jövőre a választás, és egyre jobban elbizonytalanodhatnak az Opus tulajok ahogy közeledünk, mert a Fidesznek azért fogyott a tábora a kovid miatt, így nem lehet teljes nyugalommal várni.
még emlékszem a papírra is fotex volt ma már nincs a magyar tőzsdén 79-en vettem, 179-en adtam a felét a megbízás 100-ra szólt, hogy vegye vissza a bróker nem sok idő múlva 410-en adtam a másik felét
Szerintem ebben az évben lesznek nagy őrületek. Az opus elmegy 350-ig, még tovább is. A kispapírok is fognak nagyot rallizni. Én most úgy érzem ez az év nagyon jó lesz, olyan nem, mint a 2017-es, de az előző 2 évtől sokkal jobb lesz.
Okos bróker?! Azok sem tudnak mindent! Egy haveromat buzdította netflix eladásra a jelentés előtt, mondom hej varj most vírus egész világ tv film és várt lett 20% hozama a jelentés napján miattam. Én nem kivanom h lemenjen a Set de cimboram vágja a TA t és ezt is látja a charton, ha korrelciozna tisztább útja lenne tovabb, bár kisebb papir és TA nem sokat mukodik!
sosem felejtem el, egyszer volt egy okos brókerem régen vettem egy papírt, eladtam, aztán hívtam a brókert, hogy vegye vissza x. áron akkor azt mondta, ha addig lemegy, minek visszavenni ez a set-tel kapcsolatban jutott eszembe ha 75-ig lemegy, minek venni belőle 85-ig még lehet egy-két eladó benne, bár eddig sem volt, tegnap, tegnapelőtt sem, pedig siralmas volt a tegnap-tegnapelőtt
Arra spekulalok h benne lehet a 2017 epizod 2 Szinte az összes sztenderd papir kivétel delta ott valamiért nem érdekli oket a rv ar emelkedese! Set a TA szerint illik pihennie sőt jöhet le 85-75 köze Ott1 nagyon fura h senki nem adna nagyban de mégis picivel mindig visszadja az emelkedest Nordt fogom hétfőn olvasni a kgy összefoglalot.
egyelőre leszállok a földre, nem gondolom tovább nagyon sok, rengeteg eladó jött 100-tól 88-ig ma feljebb végzett, megmozdult felfelé ennyi, amit tudunk biztosan
már olvastam egy két helyen, hogy kispapírok 2017 -es őrület lesz ezt még nehezen hiszem el de mondjuk ha opus elmegy 350-ig, akkor majdnem mindent elhiszek:)
Photo, a set-ben három nagy kérdés van: amiről regélnek a topikjában, a 124 megvalósul-e vagy nem én 100-nál majdnem elhittem, hogy lehetséges a másik kérdés, hogy sobadi alszik-e még? szerintem igen a harmadik kérdés, hogy összejön-e a set-ben, amiről pusmognak nem közeli kérdések szerintem:)
Hi All Ma csak wallis ment ki ami regebbrol volt, pozicionalok át az USA és coinokba gyorsabb vagyon elérése végett, hogy el tudjam mihamarabb verni azt vissza a robotba 😜 Vannak jó “ indulattal” felém felénk!! Igaz itt is a sztenderd be fogok mozogni hisz azok igazán le vannak maradva a blue k hoz és a 2019 araikhoz.
azt hittem, lecsapsz egy jó kis richter-shortra:) tegnap eladtam a lányom teljes készletét richterből 8790-en, de ma már visszavettem neki 8400-on egy kis adagot nem biztos, hogy megköszöni majd:)
nem csoda , hogy kevesebbet vettél, mint amennyit eladtál set-ben én is kevesebbet vettem vissza és persze, nekem van 95, 96, 98, aztán ááááá, végtelen magasról is nekem nagyon szorult a zabszem , főleg tegnap , de arra gondolok, ha nem veszem , sosem fogok kiszabadulni ez elég hülyeség, mert mindig az alsóbb vételekből szabadulok csak ki
Szia! Maradt még nem is kevés. Ma adtam is, meg vettem is, de kevesebbet vettem, mint amit eladtam. Adtam Wallist is. Vettem OTP-t 13150-en. Lehet korai volt, mert még megy lentebb is.
ja, és még volt egy furcsa ma, már nem is szoktam nézni a cig-et, de ma ránéztem egyszer, van benne egy cirkuszpatkány, állandóan beáll 309-re adni megnéztem, 315-ig elvitték, akkor jött a 309-es megint
a wallis iszonyú furcsa, bár az mindig furcsa ma beállt venni 73K 106-ra, és általában egy ekkora vevő inkább felfelé vételeket indít el, ehhez képest megkapta, és még 104-en zárt a papír pffff
leves