Photo, emlékszel az 520-as enefi ralira? persze, biztos, mert ott szorultunk be mindketten lefelé 455--463-on na és hova ment onnan? 383-ig ----- én kaptam 383.5-ön is, tehát jól emlékszem ez a felhúzás nem volt olyan erős, mint az 520-as szerintem érdemes még várni a vétellel
Tudtam, hogy billeg, de dolgom volt, ezért a méreg. . Na mindegy a tanulság, hogy kell két fejlesztés: - az egyik, hogy ilyen többet ne legyen, nem először járok így (vásár után okos a paraszt, kármentés jelleggel a jövőre nézve - lehet készen kapni) - a másik, legyek elöl én is (ez viszont előremutató régóta meg akarom csinálni, ilyen nincs készen, de van aki megcsinálja, nem lesz olcsó...) . Lehet, hogy még jól is jövök ki belőle, lesz két plusz eszközöm, egyik olyan ami talán másnak nincs. Vagy ilyen nincs.
végül is vettem még set-et a 88-as szinten, bár ma beálltam 86.3-ig , de nem ment 88 alá vagy azért, mert 47 K állt 76.5-ön aránylag sokáig, vagy azért, mert visszafogták magukat a tegnap nagyon bedurvuló eladók hajszál esélyt adok még, hogy nem zúzzák le komolyabban
bár ma nekem csak vételek sikerültek, lányom richterjét eladtam ma 8790-en, neki szép napja lett , 840/ rv-t hozott a "kaland" nagyon örült, és én is kérdeztem tőle, most belépjek-e neki cig-be, azt mondta, ne, elég ha én szenvedek benne azt kérte, a richtert vegyem majd vissza neki
belőlem nem a bátorság hiányzik --- ahogy belőled sem ---- hanem az idegen terep még nagyobb koncentrációt igényel, és ez, amit írsz, hogy reggel 9-től seggelni a hazain, aztán esetleg este 10-ig az amcsin, nagyon fárasztó, ezt hosszú távon nem lehet csinálni, kivéve, ha valaki olyan bluet választ az amcsin is, mint pl a richter, hogy nem kell naponta több órát kuksolni én még csak tapogatózom, nem akarok hirtelen beugrani de mára van egy újabb tapasztalatod: a hazain jó volt, az amcsin nem
Szerintem a mai nap senki nem tudott csinálni sok mindent. Pocsék egy nap volt. 1300 db appennint adtam el 329-en, amit 320-on vettem, illetve adtam 500 db enefit 429-en, az 417-ről volt, de azt visszavettem 415-ön. Vettem még nordot 32,4-en, hát az sem volt igazán jó vétel.
Nekem nullás lett a mérleg, bár a BÉT-en jó napom volt, most este elcsesztem az USA-ban :D Azt hiszem feladom az USA piacot, nincs nyugalmam tőle délután-este, ez nem móka, jobb volt, hogy délután leteszem a kanalat.
Ma beszívtam a Molt. Építgettem előző völgyből a pozit, tegnap kezdett olvadni a plusz, ma délután láttam, hogy kritikus helyen van, de el kellett intéznem dolgokat - nem voltam netközelben másfél órát. Stopot rühellem, mert én akarom eladni ha odáig fajul vmi, hogy ki kell szállni belőle. Az én stopomra ne vadásszon senki. Megindult kicsit fel, kezdett kimenni a kritikus zónából, gondoltam elintézem amit el kell,10-15 perc, annyit megkockáztatok. Lett belőle másfél óra, csak fél óra volt míg hozzá tudtam kezdeni az intézendőhöz... Mire rá tudtam nézni 2216-ot látok zárás után fél órával. Az ideg szétvet az ilyen fasságok miatt: tudom mit kell tenni, de a sors alámbasz, kihasználva egy kis hibát.
iszonyat nagy szerencse---- vagy inkább nagyon komoly hír kellett volna, hogy 70-től elmenjen 120-ig ilyen kispapír itt a magyar tőzsdén másra nem tud ugrani ekkorát de azért szép volt a hit:)
ez a 87.1-es vétel indította be a vészcsengőt nálam, de aztán elaltattam, amikor beállt 23K vételre 93-on, sajnos megint nem a vészcsengőnek hittem, és nem adtam a lenti vételeket 93-on, csak 2500 darabot
2500 darab 93-as eladás után még vettem vissza 91-től lefelé SET Group Eladás 2500 db 93 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7346585, idő: 2021.02.10 14:20:45) SET Group Vétel 2000 db 90.6 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7347046, idő: 2021.02.10 15:12:27) SET Group Vétel 1500 db 89.6 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7347164, idő: 2021.02.10 16:00:45) SET Group Vétel 1000 db 88.6 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7349401, idő: 2021.02.10 16:43:54) aztán gondoltam, ennyi mára elég , beálltam 87.6-ra venni, de ott ma nem kaptam ellenben nap közben kaptam 87.1-en, azt adtam 93-on egy másik tétellel együtt SET Group Vétel 1000 db 87.1 Ft áron teljesült (szerződésszám: 7346084, idő: 2021.02.10 13:50:32)
nekem nincs kevés darabom ebből, régről még 100 fölöttről is van az igaz, hogy ma begyűjtöttem 14K-t 91 alattról, és csak 2500 darabot adtam 93-on amit írtam is, lehet, hiba volt, a nap végi alázás szempontjából
leves