elképzelem azt az elemzőt a kis vonalzójával :) ma volt 82? akkor jó, ha holnap megfogja :) az mindegy, hogy 89-en végzett úgy, hogy 20-30-K-val uszultak rá eladni 82-ig:) istenem, ezek az elemzők:)
Ez igaz, de majd jönnek a nagy IT-s pályázatok és abból bőven jut maj a deltának is. Remélem az árfolyamban is meg fog látszódni. Már hónapok óta annyira nincs iránta érdeklődés, még a spekák is messze elkerülik. Én inkább valami komolyabb bejelentést várok már, mint egy speka rallyt.
5800 enefim van még de mivel lezárták 405-410 közt, most nem érdekel majd ha átmegy a 410-en van egy sajátos ritmusa, ami ugye egy medve szerint egy évben egyszer van, ezért el is adott 330-on, aztán hipp-hopp, onnan ment 520-ig ahol én is adtam, és hát persze, hogy beszorultam lefelé 1000 darabbal:) azóta már vannak vételeim 390-ről, de most nem tipródok eladni 400-on
CIG-et nem féltem, csak türelem kell hozzá. Várok egy szép osztalékbejelentést, vagy alaptőke-csökkentést. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb megcsapolják a CIG jelentős készpénzállományát.
Én inkább azt éreztem, hogy a két kispapírból némi pénz átment a deltába, de bizonytalan az egész. A tavaly 21 milliárdos okos leírás nem múlt el nyom nélkül szerintem - és eddig a spekák is kihagyták. Pedig régen, éllovas volt a Delta minden speka rallyban.
De éppen ezért fog majd nagyot szólni:) Az informatika eddig mindenből kimaradt. 4ig is a béka feneke alatt, a deltáról nem is beszélve. Ma volt olyan érzésem, hogy talán elkezdett mocorogni.
a sok nyomoronc, amikből van nekem: cig, opus, ott1 egy kevés na, ezek a díszpintyek esküszöm, még wallis is jobb ezeknél, időnként lehet adni 105-ös wallist 109-en
leves