a richterről nem is beszélve 4000-ig ment le az orosz válságban, még semmi split nem volt benne, originál 4000 azt adtam később 18000-en , ha még ma is meglenne az az 1000 darab richter, az eredeti ..... :)
a 100ig nagy megindulás előtt pedig 78-on állt 105 ezer eladó, 78.4-en 50 ezer, mégis átvitte majdnem simán, azóta egyszer láttam 93-on 100 ezer fölötti eladót, csütörtökön, de pénteken már 96 is volt
"Szerintem ebben az évben lesznek nagy őrületek. Az opus elmegy 350-ig, még tovább is.A kispapírok is fognak nagyot rallizni." üde ilyet olvasni:) set-ről még : valaki azt írta be a set topikba, hogy 50 -től jött 100-ig hát lehet, hogy olyan írta be, aki 50 -ről is tartott papírt, de szerintem 50-től 70-ig volt egy nagy megállás, hetekig 67- 72 volt, aztán 72-ről indult meg 100-ig én így számolom
lényegében pont úgy adtad+vetted a Syn-t, mint az ismerősöm, aki már akkor nagyon profi volt a témában... egy tőzsdeklubot alapíthatott volna, annyi mindent tudott a cégekről, spekulációról, stb.
remélem, hogy a vendéglátósok sem felejtenek... azért ott is közvetve jó sok ember van: pincérek, baristák, stb. normális országokban komoly pénzeket adnak a kiesések miatt, itt meg magukra hagyták őket, miközben lölöt meg a többi rohadékot tömögetik rendesen... végre megmutatkozik, milyen kockázatai vannak a korrupt cestodák, trematodák és nematodák regnálásának...
bakker, életem első giganyerője volt, pedig tök hülyén adtam el, 2800 felett nem sokkal már elkezdtem kipakolni, amit még ku..va jól megvettem, mert én hülye nem egyeztettünk a guruval, aki ugyan drágán vett, de min. 4200-ig tartotta...
Sikerült megfogalmaznom az „ars poetica”-mat. Nem véletlenül
általánosítok benne: a kiskutyák orrát néha bele kell verni abba az ürülékbe,
amit odapiszkítottak, hogy megtanulják azt, amit meg kell... Pl. azt, hogy saját
maguk nyomorát ERŐSÍTIK fel, egy füst alatt az egész emberi faj nyomorát is.
Azon fajét, amely a jó sok idióta miatt szív régóta. De azért... hűbazz, ez mekkora ALÁZÁS lett. Lehet, hogy állatkínzásért
ki fognak majd tiltani megint pár napra :) Mindenesetre: ha van pedagógiai
értéke, akkor szívesen tolok ilyeneket, függetlenül a kitiltástól (meg aztán néha
jól esik kisköcsögökkel gonoszkodni). Azt kapják, amit megérdemeltek...
Na, a francba, megint nem tudom szegény kutyusokat hergelés nélkül békén hagyni... muszáj volt a kennelt kicsit rázogatni... Ezt írtam nekik: "Akinek nem inge... Én itt (értsd: a portfolión) csupán „megfigyelő” vagyok. Több ízben is közbe akartam már avatkozni, figyelmeztetni, sőt békíteni a szekértáborokat, ha kell ill. lehet. De nem sikerült. Az emberiség szignifikáns része úgy hülye, ahogy van. Arra vannak „programozva”, mint holmi „félvak” robotok, hogy másokba bele akarjanak rúgni, mert a nyomorúságos kis elcseszett életükön ugyan ezzel nem fognak semmit sem javítani (sőt még rontanak is rajta, de ez nekik magas), de legalább a MÁSIK IS MAJD hátha ROSSZUL ÉRZI MAGÁT tőle. A rúgásoktól, a támadásoktól. Persze a leghülyébbek még luftot is rúgnak, de túl hülyék ahhoz, hogy ezt észrevegyék. Ők azt HISZIK, hogy sikeresen belerúgtak a másikba, de a falat érte el a lábuk, ami már fáj a rúgásoktól, de amilyen hülyék, inkább folytatják. Megszokásból. Meg mert: gondolkodni luxus... SAPERE AUDE :) " Várom a tippeket: tanulnak belőle? Vagy semmiből nem tanulnak?
leves